Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Keycords

Handige relatiegeschenken om weg te geven zijn bedrukte keycords. Keycords zijn voordelig in aanschaf én hebben ideale en ruime bedrukkingsmogelijkheden. Er zijn diverse modellen, maten, kleuren en uitvoeringen. Keycords kunnen zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde bedrukt worden. We hebben zelfs een model dat geheel custommade full colour kan worden bedrukt met allerlei gegevens, waaronder tekst, foto's, logo's of illustraties. Een keycord heeft een groot drukbereik. Nagenoeg de hele lengte kan worden voorzien van tekst of logo. Bestellen is al mogelijk v.a. 100, 150 of 250 stuks. Onze keycords zijn voorzien van een metalen karabijnhaak. Aan de karabijnhaak kan gemakkelijk een sleutel of een pasje worden bevestigd. Enkele modellen zijn beschikbaar in 15 kleuren, zo is er dus altijd een kleur die past bij uw huisstijl. Keycords met logo leveren we vanaf 5/6 werkdagen na akkoord op de drukproef. Keycords bedrukken met logo maakt een promotionele gift compleet. Promoot uw bedrijf met een opdruk zoals u het wilt.

Weergave:TegelsLijst

Keycords bedrukken v.a. kleine aantallen

Per artikel verschilt de minimale afname van keycords. Het is echter al mogelijk om kleine aantallen keycords te bestellen. Er zijn mogelijkheden voor afnames van 50 of 100 stuks. Wilt u een lager aantal dan onze minimale afname, mail ons dan voor de mogelijkheden. Keycords kunnen ook bij kleine aantallen full colour worden bedrukt. Daarnaast heeft u de keuze uit vele modellen, maten en kleuren. Dit maakt een keycord tot een aantrekkelijk weggeefartikel. Het is geschikt als sleutelhanger maar ook als naamkaarthouder tijdens beurzen. Ideaal om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Keycords met logo - Talrijke drukmogelijkheden

Het grote voordeel van keycords is het drukoppervlakte. Er is voldoende ruimte om keycords met logo en/of tekst te voorzien. Zowel de voor- als de achterkant kunnen bedrukt worden. Soms over de hele lengte. Daarnaast hebben we in onze collectie de full colour bedrukte keycords. Deze kunnen aan beide kanten all over bedrukt worden. De full colour druk techniek is geschikt voor kleurrijke logo's, maar ook teksten en illustraties kunnen geplaatst worden. Full colour keycords zijn te bestellen v.a. 100 stuks. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan keycords. Keycords kunt u laten bedrukken per kleur of full colour. Ideaal dus om uw logo of gegevens onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. U kunt een gratis sample aanvragen middels de sample aanvraag button.

Keycords bedrukken - hoe gaat het in zijn werk?

U kiest uit ons gevarieerd aanbod de gewenste keycord. Belangrijk is de gewenste lengte, breedte en kleur. Iedere keycord heeft een metalen karabijnhaak voor bevestiging van sleutels of naamkaarten. De keycords zijn beschikbaar in verschillende lengtes. Daarnaast zijn er diverse modellen met een veiligheidssluiting. Er is zelfs een keycord met een verschuifbaar PVC schijfje, zodat het koord strakker of juist losser gemaakt kan worden. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft vult u het aantal, de gewenste druktechniek en uiteraard de productkleur in. U kunt in de volgende stap meteen uw logo meesturen. Vul uw aflevergegevens in en u ontvangt meteen in uw mailbox de orderbevestiging. U ontvangt voordat wij gaan drukken een drukproef via de mail. Na beoordeling en goedkeuring gaan wij uw keycords bedrukken met de gewenste gegevens.

Bedrukte keycords - snelle levertijden

Nog snel even keycords laten bedrukken voor een evenement of een beurs? PrimaRelatiegeschenken levert bedrukte keycords v.a. circa 6 werkdagen. Dit is afhankelijk van het gekozen product. Een full colour opdruk heeft een langere levertijd. Heeft u een strikte leverdatum, dan sturen wij u de drukproef extra snel. Met een expresse zending (soms tegen een toeslag) kunnen we bedrukte keycords zelfs nog 1 dag sneller leveren. Maak optimaal gebruik van het drukbereik door bijvoorbeeld logo, tekst, logo, tekst te plaatsen. De tekst kan bijv. een websitevermelding of een telefoonnummer zijn. Extra leuk zijn de keycords met mobiele telefoontouw of de keycords met een voorgeprinte meetlint aan de binnenzijde. De keycord Smartcharger heeft zelfs een USB oplaadkabel. Bedrukte keycords zijn dus geschikt voor meerdere doeleinden en toepassingen.

Goedkope keycords bedrukken - eenvoudig online bestellen

Keycords kunnen onbedrukt of bedrukt online besteld worden. Keycords zijn een relatief goedkoop item om weg te geven. Zo kunt u al keycords bedrukken voor nog geen € 0,80 per stuk bij een afname van 120 stuks. Een opdruk is mogelijk tot wel 4 kleuren. Een aantal modellen zijn speciaal ontworpen voor een full colour druk. Soms is een full colour druk goedkoper dan een keycord met een 4 kleurendruk. We informeren u hier graag over. Full colour keycords zijn verkrijgbaar v.a. 100 stuks met een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. Onze website maakt gebruik van minimale afnames en staffelprijzen. Des te meer u bestelt, des te goedkoper de keycord en de drukprijs wordt. U kunt ons mailen of bellen voor al uw vragen over het (goedkoop) bedrukken van allerlei modellen keycords.