Klanten vertellen

 

Wij willen graag weten wat klanten van ons vinden. Een positieve waardering, verbeterpunt of aandachtspunt kan via onze klantenbeoordeling worden gegeven en uiteraard via mail en telefoon. Maar soms krijgen we mooie impressiefoto's of ander beeldmateriaal. Dit maakt ons werk leuk en geeft ons enorm veel voldoening. Van prettige mailberichtjes tot aan bedankjes via de chat. Hiervoor zijn wij u, als onze klant, zeer erkentelijk. 


Ontvangen 18-12-2022

Vandaag ontvingen we deze mooie foto's van de pennen, aanstekers en sleutelhangers met ledlamp:

Pen en sleutelhanger bedrukt

Marijke laat nog weten:

M. Mook-Pronk van Pronk Vuurwerk uit Sint Maarten

Wij bestellen vaker bij Prima Relatiegeschenken. We worden altijd goed en snel geholpen en dit jaar hebben ze zelfs geholpen om het logo iets aan te passen. De producten zijn snel geleverd en zien er weer superleuk uit! Wij zijn klaar voor de vuurwerkverkoop.

 

15 maart 2021

Piet Reijers – Citodent Imaging B.V. / VisiQuick
Bestelde stroopwafels in blik bij ons, hieronder de sfeerfoto en zijn reactie,
Stroopwafelblikjes

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Vanuit hartje Amsterdam doen wij zaken in heel West Europa. Met enige regelmaat versturen wij gepersonaliseerde blikjes met stroopwafels naar grotere klanten en dealers. De blikjes creëren een zeer positieve beleving en zijn ondertussen een collectors item geworden in de sector. Ook na het nuttigen van de stroopwafels blijven de blikjes gebruikt worden voor bijvoorbeeld voorraden theezakjes.

 

20 december 2017

Ruitenberg BasiQs

Onderstaande foto hebben we ontvangen van Ruitenberg BasiQs. Het toont op een prachtige manier aan hoe pennen op smaakvolle wijze kunnen worden verpakt en gepresenteerd. De doosjes zijn door ons gedrukt. 

Onze complimenten voor de prachtige combinatie.

 

Contactformulier