Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdKleurpotloden in doosjes

Op zoek naar een creatief promotieartikel? Bekijk dan onze collectie (kleur)potloden in doosjes, ideaal te bedrukken met eigen logo of tekst. Keuze uit bijv. een verpakking van 6 of 12 stuks. Deze artikelen zijn uiterst betaalbaar en u kunt ze vrijwel aan iedereen meegeven. Van de kleine beginnende kunstenaar tot aan de creatieve volwassene. De bedrukte doosjes zijn opvallend, de potloden kleurrijk. Voor het maken van een goede reclame helpen wij u een eind. Bestellen kan v.a. kleine aantallen. De levering van doosjes potloden met logo kan binnen 9 werkdagen of sneller. Potloden als onontbeerklijk kantoorartikel, kleurpotloden als artistiek gebruiksartikel.

Weergave:TegelsLijst

Kwaliteit Bic kleurpotloden in doosje laten bedrukken

Nieuw in de collectie zijn de doosjes kleurpotloden van het merk Bic. In FSC of in een extra milieuvriendelijke uitvoering. Keuze uit verschillende sets, voorzien van potloden in standaard kleuren. De doosjes zijn geheel rondom in full colour te bedrukken. Ideaal om de creativiteit bij uw klanten te stimuleren. 

Trefzekere reclame met doosjes kleurpotloden

Uw kleuren net zo trefzeker laten bedrukken als de kleuren van de potloden? Een kleurrijker geschenk kunnen we niet voor u maken. Ideaal weggeefartikel voor scholen, kinderen, maar ook voor volwassenen. Schenk ze gericht aan bezoekers tijdens evenementen of neem ze op in een goodie-bag voor kinderen. De doosjes worden maximaal bedrukt met uw logo. Vraag een gratis drukproef voor de drukmogelijkheden. Bestel een sample om het product te beoordelen.

Snelle levering

Al onze producten hebben wij (doorgaans) op voorraad. Hierdoor kunnen wij doosjes potloden al levering in circa 5 werkdagen (in de spoed) of 9 werkdagen bij een reguliere aanvraag. Plaats uw bestelling online, u krijgt vaak nog dezelfde dag een reactie. We overleggen met u de opdruk, waarna u een digitale drukproef ontvangt. Naast doosjes met kleurpotloden vindt u in onze shop ook sets met kleurboek of complete tekensets.