Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Kleurpotloden in koker

Stimuleer de creativiteit van uw klanten en bezoekers. Bestel kleurpotloden in koker met eigen opdruk. De kleurpotloden zijn verpakt in een stevige koker, zodat de potloden makkelijk bij elkaar te houden zijn. De koker biedt ruimte voor een bedrukking van uw eigen reclame, bijv. een logo, slogan of tekst. Kleurpotloden in koker zijn ideale reclameartikelen voor jonge kinderen. Als geschenk geschikt voor bijv. scholen of feestelijke evenementen. Voorzien van potloden in heldere kleuren. Voor de kleine kunstenaar, om naar hartelust te kleuren en te tekenen.

Weergave:TegelsLijst

Een eigen opdruk op de koker

Uw opdruk plaatsen we rondom de koker. U kunt uw eigen reclame plaatsen in één of meerdere drukkleuren. U kunt kiezen uit verschillende kokers. De kokers zijn gemaakt van stevig karton. De dop kan in transparant kunststof, deze is dan vaak ook nog voorzien van een puntenslijper. Echt stevig is de houten koker. Grappig zijn de kokers in de vorm van een kleurpotlood. Daarnaast zijn er nog varianten met wascokrijtjes en is er een uitgebreide 26-delige tekenset. 

Kleurpotloden in kokers bestellen

Let bij het bestellen vooral op de lengte van de kleurpotloden. Er zijn mini kokers en normale kokers. De mini kokers hebben daarnaast een beperkter drukformaat, echter nog steeds voldoende ruimte voor uw gegevens. Kies welke set het beste past binnen uw doelgroep en bestel dan eenvoudig online. U kiest het aantal, het gewenste aantal drukkleuren en u vult de overige basisgegevens in. Potloden stimuleren de motoriek en de creativiteit van kinderen.

Gratis drukproef vooraf

Voordat wij uw opdruk op de kokers drukken ontvangt u een digitale drukproef. Hierop kunt u altijd nog een wijziging aanbrengen. Naast kleurpotloden in kokers vindt u in onze shop ook complete tekensets, kleurboeken en kleurpotloden in doosjes. Voor ieder creatief brein is er iets voorhanden. Leuk om weg te geven als cadeau of te verpakken in een goodie-bag. Kokers met eigen reclame bestelt u al v.a. 50 of 100 stuks.