Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Koekjes

Weergave:TegelsLijst

Koekjes met logo bedrukken

Een heerlijk koekje bij de koffie? Bestel dan bedrukte koekjes met uw eigen logo, bedrijfsnaam of afbeelding. In diverse smaken en vanaf kleine aantallen leverbaar. Goed en goedkoop gedrukt en snel geleverd. Een promotieartikel met smaak!

Koekjes met opdruk

Uw logo, afbeelding, reclame of illustratie kan in 1 of meerdere drukkleuren gedrukt worden. Het is eveneens mogelijk te kiezen voor de full colour druktechniek. Stroopwafels, prince koekjes, koffiekoekjes, kies uit het ruime aanbod. Vraag een gratis drukproef als u wilt weten hoe uw koekje met bedrukking er uit komt te zien.

Sample van een bedrukt koekje bestellen

Zelf even proeven? En uiteraard de kwaliteit van de bedrukking beoordelen? Vraag een of meerdere samples aan van uw promotieartikel uit deze categorie. Wij sturen u deze graag toe. Heerlijk bij een kopje koffie of thee.

Ingrediënten van de te bedrukken koekjes

Het is wettelijk verplicht de ingrediënten op de wikkel te vermelden. Voor u wel zo zeker. Wij leveren alleen eten & drinken relatiegeschenken van fabrieken die zich hierin gespecialiseerd hebben. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.