Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Koksmutsen

Bedrukte koksmutsen kopen? Koksmutsen met logo zorgen voor een nette presentatie van uw personeel. U kunt koksmutsen bedrukt bestellen, met opdruk van eigen logo, tekst of reclame. Met reclame op een fraaie koksmuts presenteert u vakkundig uw medewerkers maar ook uw merk. Een koksmuts bevordert de hygiëne en zorgt voor een net uiterlijk. U kunt kiezen uit diverse materialen en een aantal kleuren. Daarnaast zijn er kinderkoksmutsen die koken voor kinderen extra leuk maakt. Bestellen kan v.a. kleine aantallen. Uw logo presenteren we op het hoofdband, met drukmogelijkheden in meerdere kleuren.

Weergave:TegelsLijst

Koksmutsen met logo bestellen

Netjes en schoon eten bereiden, dat kan met bedrukte koksmutsen. U kunt koksmutsen met logo online bestellen. Kies uw product, het aantal, de kleur en de gewenste druktechniek. Na het invullen van uw bedrijfsgegevens klikt u op verzenden. U kunt logo of druktekst meteen meesturen. V.a. kleine aantallen, zoals 50 stuks, bestelt u voordelig dit onmisbaar kleding voor in de keuken. Haren blijven netjes onder de muts, waardoor het bereiden van eten op professionele wijze kan gebeuren. Na uw bestelling nemen wij contact met u op over de opdruk en de gewenste drukkleuren. U ontvangt een drukproef via de mial, na akkoord op de drukproef gaan uw artikelen in productie.

Koksmutsen met tekst of reclame kopen

Op een vrij groot drukformaat heeft u de ruimte om subtiel tekst of reclame te plaatsen. Het zorgt voor een vakbekwaam uiterlijk van medewerkers en personeels. Ook kunnen deze artikelen worden aangeschaft voor bedrijfskantines, feestelijke aangelegenheden of evenementen. Het kopen en laten bedrukken regelt u vanachter uw computer, laptop of smartphone. Na aankoop regelen wij alles voor u. Wilt u liever eerst de kwaliteit en het draagcomfort testen? Vraag dan een gratis proefexemplaar. Deze wordt binnen 2 werkdagen verstuurd.

Snel bedrukte koksmutsen bestellen

Heeft u een onverwacht evenement? Geef ons uw gewenste leverdatum door en wij zullen alles in het werk stellen om uw koksmutsen tijdig te leveren. In onze snelle leveringsservice kunnen we de standaard levertijd terugdringen. Een en ander is afhankelijk van de gekozen druktechniek. Heeft u vragen over onze producten, dan kunt u via chat of telefoon contact met ons opnemen. Mailen kan via info@primarelatiegeschenken.nl. Het contactformulier kunt u ten alle tijde invullen.

Wat hebben wij te bieden?

PrimaRelatiegeschenken is specialist in bedrukte relatiegeschenken. Hieronder vallen ook fraaie reclame koksmutsen. We bieden u een all inclusive concept. Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten en andere kosten. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

 • gratis verzending van samples tot 3 euro
 • alles uit voorraad leverbaar
 • korte levertijden
 • snelle contactmogelijkheden
 • vakkundig advies
 • ruime drukmogelijkheden

   

   

   

   We staan 5 dagen in de week, van maandag tot en met vrijdag voor u klaar.