Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Koortsthermometers

Kies hier uw categorie of bekijk hieronder alle koortsthermometers

Pleistersets bedrukkenEHBO-sets bedrukkenMykit setjes bedrukkenPillendoosjes met logoHot and coldpacks bedrukkenMintdoosjes met logo bedrukkenThema verpleging zorgartikelen bedrukkenVerplegings artikelen bedrukken

Handige koortsthermometers bedrukken met eigen logo. V.a. kleine aantallen, in digitale uitvoering. Leuk als thema relatiegeschenk in de zorg.

Weergave:TegelsLijst

Koortsthermometers bedrukken

Er zijn genoeg momenten om koortsthermometers te bedrukken met logo en weg te geven als zorgcadeau. Zo zijn er diverse thema dagen, waaronder Dag van de Zorg of Dag van de Verpleging. Een koortsthermometer is eigenlijk altijd wel handig om in huis te hebben. Ook tijdens een reis is het een bruikbaar hulpmiddel. Eigenlijk kunnen we niet zonder een koortsthermometer. Zowel voor kinderen als volwassenen bijzonder geschikt om gauw even de temperatuur te meten. In handig formaat, geleverd in verpakking. Met bedrukte thermometers geeft u een geschikt cadeau. Als thema artikel in de zorg branche bijzonder geschikt om cadeau te geven.

Snel koortsthermometers laten bedrukken

Het overkomt ons allemaal weleens. Ineens hebben we een evenement of een idee voor een relatiegeschenk. Als tijd een rol speelt bent u bij PrimaRelatiegeschenken aan het juiste adres. In onze snelle leveringsservice kunt u koortsthermometers al in 5 werkdagen bedrukt ontvangen. Niets staat u in de weg om praktische koortsthermometers te laten bedrukken en als zorgcadeau weg te geven. Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden.

Digitale koortsthermometers met logo

Of u nu een logo, tekst of een andere boodschap wilt laten drukken, wij zorgen voor de perfecte kleurendruk. U heeft diverse drukposities om uit te kiezen. De koortsthermometers worden in een verpakking geleverd. Een opdruk is mogelijk op de thermometer zelf of op de verpakking. U kunt in 1 of meerdere kleuren uw logo plaatsen, full colour is ook mogelijk. Bent u benieuwd hoe wij uw logo kunnen bedrukken? Stuur ons uw gegevens en wij tonen het u graag via een gratis drukproef via de mail.