Kop en Schotel bedrukken kleine oplage

Op een professionele manier uw bedrijf bij klanten onder de aandacht brengen? Schenk dan koffie en thee in fraai bedrukte kopjes en schoteltjes. Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u in kleine oplages kopjes en schoteltjes laten bedrukken met eigen logo. U presenteert een warm drankje op een stijlvolle manier. Voor bezoekers, relaties of klanten. U brengt uw logo opvallend in beeld. Met hoogglans porseleinen modellen in diverse modellen. Met vierkante schoteltjes of ronde schoteltjes. Ideaal voor dagelijks gebruik op kantoor, ook voor uw eigen medewerkers. Kies uit stapelbare kopjes en bijpassende schoteltjes. U kunt uw eigen logo laten drukken op zowel het kopje als het schoteltje. Met sierlijke oortjes en elegante modellen begint de dag goed. U kiest uit diverse drukposities en drukmethodes. Met een vaatwasmachinebestendige opdruk. Bestellen van kleine oplages kop en schotel doet u eenvoudig via onze online webshop.

 

Kleine oplages bedrukte kop en schotel bestellen online

 

Online krijgt u alle modellen overzichtelijk gepresenteerd. Kies het model dat aansluit bij uw bedrijf en de gewenste drukmogelijkheden. Onze minimale aantallen beginnen zo laag mogelijk. Prijzen voor kleinere aantallen vraagt u op middels de offertebutton. Benieuwd naar de kwaliteit van onze bedrukte kopjes en schoteljes. We sturen u graag één of meerdere proefexemplaren. U kunt dan op uw gemak het materiaal en het gemak beoordelen. Na een keuze plaatst u de bestelling online. Vul uw gewenste kleine oplage in, geef het aantal drukkleuren op en klik op bestellen. Na het invullen van een aantal bedrijfsgegevens gaan we voor u aan het werk. Voordat we uw kop en schotel gaan personaliseren ontvangt u een drukproef via de mail. We overleggen met u over de drukkleuren, drukposities en de mogelijkheden. Na akkoord op de drukproef worden de kopjes en schoteltjes gedrukt. In ongeveer 10-15 werkdagen ontvangt u uw kleine oplage kop en schotel bedrukt en wel in huis.

Kop en schotel tot wel 8 drukkleuren laten bedrukken

Of u nu kleine of grote aantallen bestelt, de drukmogelijkheden voor alle aantallen is hetzelfde. Zo kunt u kopjes en schoteltjes met maar liefst 8 kleuren laten bedrukken. Daarnaast zijn er een aantal modellen waarbij u uw logo tevens op het schoteltje kunt presenteren. Zelfs een opdruk op de binnenzijde van het kopje behoort tot de mogelijkheden. U kunt kop en schoteltjes voor cappuccino, espresso of voor gewone koffie bestellen. Uiteraard is een combinatie opdracht ook mogelijk. Maak de tijd van koffie drinken gezellig. Kies uit witte of off-white modellen. Kleine dingen maken soms het grootste verschil. Uw klant zal het zeker opvallen dat u gedacht heeft aan details. Met bedrukte kop en schoteltjes komt u vakkundig over. 

Kleine oplages kop en schotel met eigen logo snel geleverd

De gemiddelde levertijd voor onze kopjes en schoteltjes met eigen logo variëren van 10-15 werkdagen. Sommige modellen kunnen we echter eerder leveren. Wellicht heeft u een beurs en heeft u de artikelen eerder nodig? Kleine oplages zijn sneller te bedrukken dan grote. Meestal laat onze planning het wel toe om deze oplages sneller te leveren. Soms zelfs in 6-8 werkdagen. Deel ons uw gewenste leverdatum mee en wij doen ons best om de bedrukte order zo snel mogelijk te leveren. 

Contact met PrimaRelatiegeschenken

We doen bijna alles voor u. Van het verzenden van proefexemplaren, tot het opmaken van offertes en het beantwoorden van al uw vragen. We zijn alle dagen van de week bereikbaar via mail en het contactformulier. Liever persoonlijk contact? Bel of chat met ons. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 staan we voor u klaar om te helpen bij alles wat u graag wilt weten. Drukmogelijkheden, aantallen, drukkleuren, levertijden... U vraagt het, wij antwoorden graag. Kleine oplages kop en schotel maakt PrimaRelatiegeschenken gewoon mogelijk.

Kleine oplage bedrukte kopjes en schoteltjes bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactformulier