Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

LevertijdKop en schotel

Zorg ervoor dat klanten stijlvol kunnen genieten van een aangeboden kopje koffie of thee. Laat uw kop en schotel bedrukken met uw eigen reclame. We bieden u een reeks prachtige traditionele en design kop en schotels die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo. Niet alleen ideaal voor het weggeven tijdens evenementen, maar ook uitermate geschikt om koffie/thee te presenteren in uw eigen kantoor, restaurant, hotel, café, bar of bistro. Met keuze uit eigentijdse, verfijnde en klassieke uitstralingen. Profiteer van hoogwaardige druktechnieken, die vaatwasmachine bestendig zijn. U kunt een kop en schotel op meerdere posities laten bedrukken. Naast de meest gangbare buitenzijde van het kopje, kunt u ook de binnenzijde, de bodem of de onderzijde laten bedrukken. Het schoteltje kunt u in het midden of aan de buitenzijde laten bedrukken. Maak gebruik van een fraaie merkherinnering naar uw klanten of bezoekers toe. In een ontspannen sfeer zijn de genieters ontvankelijker voor uw logo of reclame.

Weergave:TegelsLijst

Kop en schotel met reclame bedrukken

Uw bedrijfsuitstraling is voor ons uiterst belangrijk. Daarom bieden wij u reclame kop en schotels van de beste kwaliteit. Dit betekent kiezen uit tijdloze designs, vaatwasbestendige artikelen, Europese topkwaliteit van designed by Toppoint of Senator Roubill aanbiedingen. Geproduceerd in Europa en bedrukt in de hoogst haalbare drukkwaliteit waardoor u lang van onze producten kunt genieten. Heeft u vragen over onze producten of over hoe wij uw kop en schotel bedrukken met uw eigen reclame? We sturen u graag een sample, drukproef of offerte.

Kop en schotel bedrukken en bestellen

Onze site maakt gebruik van minimale aantallen. Gebaseerd op de kleinst mogelijke aantallen, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding zich het beste verhoudt. U kunt bijv. vanaf 36 of 60 stuks al kop en schotels laten bedrukken. Vindt u deze aantallen te hoog? Wij hebben een selectie kop en schotels die u in elk gewenst aantal kunt bestellen. Contacteer ons voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.