Kop en schotel voor kantoor - groothandel

Kopjes met schoteltjes bestellen voor uw kantoor? PrimaRelatiegeschenken is een groothandel die voordelig kopjes met schoteltjes uit voorraad kan leveren. U kunt kiezen uit blanco kop en schoteltjes, maar ook koffie serveren in bedrukt porselein. Ons aanbod omvat de hoogste kwaliteit porselein. Porselein is sterk en heeft goede eigenschappen om koffie, espresso of cappuccino lang op temperatuur te houden. Schenk ik fraaie modellen de lekkerste warme dranken. Wij verzorgen graag uw logo opdruk. Naast het leveren tegen scherpe groothandelsprijzen bedrukken wij al onze producten met professionele drukmachines. Vaatwasmachinebestendig en met het scherpste resultaat. Met drukmogelijkheden tot wel 8 kleuren en full colour. Laat u verrassen door ons aanbod, we nemen u graag mee naar een breed scala aan kopjes en schoteltjes.

Kop en schotel voor kantoor bestellen

U kunt voor uw kantoor klassieke, moderne en stijlvolle kopjese en schoteltjes bestellen. Heeft u niet veel opbergruimte? Kies dan voor stapelbare modellen. Dit neemt weinig ruimte in, maar is ook uitstekend geschikt wanneer u een evenement heeft en een ruimte hiervoor in wilt richten. U kunt de kop en schotel voor uw medewerkers, bezoekers, relaties en klanten gebruiken. Bestellen kan onbedrukt en bedrukt eenvoudig online. Via de bestelknop wijst alles zich vanzelf. Heeft u hulp nodig of liever persoonlijk contact? Mail ons via info@primarelatiegeschenken.nl of bel 085 792 0094.

Kop en schotel van wit porselein

Porselein heeft unieke eigenschappen voor warme dranken. Het houdt de hitte langer vast, waardoor de smaak langer behouden blijft. Daarnaast is porselein lichter dan aardewerk en is het vrij sterk. Porselein is daarom een uitstekende keuze voor dagelijks of veelvuldig gebruik. Porselein is er in verschillende kwaliteiten, hotelkwaliteit wordt wel als beste kwaliteitsnorm omschreven.

Kop en schotel bij de groothandel kopen

Online kopen, betekent slim kopen tegen lage prijzen. En toch koopt u geen gat in de zak. Met ruim 10 jaar ervaring weten wij welke producten voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Bent u nieuwsgierig naar onze kop en schotelproducten? We bieden u de mogelijkheid gratis modellen uit te proberen. Is het kopje comfortabel, kan ik het oortje goed vasthouden...het zijn zomaar een tweetal vragen die belangrijk voor u zijn voordat u tot bestelling overgaat. Zowel voor onbedrukte als bedrukte bestellingen krijgt u de beste prijzen. Als groothandel hebben wij een ruime voorraad. Onbedrukt leveren kan in 2-3 werkdagen. Met opdruk van een logo in ongeveer 10-12 werkdagen.

Kop en schotel laten bedrukken

Bedrukken is geen vak wat wij er "zo" maar even bij doen. Wij zijn hierin gespecialseerd. Dit betekent dat wij veel kunnen. Uw logo kan geplaatst worden op diverse drukposities. Op binnenzijde, buitenzijde, op het oortje (kopje) of in het midden of de rand van het schoteltje. We kunnen (bijna) alles. U ontvangt altijd een drukproef vooraf. Om fouten te voorkomen en om te zorgen dat u het geheel in evenwicht vindt. Wilt u toch iets wijzigen, dan doen we dat graag. 

Contact

We regelen alles voor u. Van verzending van samples, logo aanpassingen, drukproeven en nog veel meer. We geven u hier graag een overzicht:

- gratis logo hulp
- gratis drukproef
- gratis verzending
- gratis sample tot €  3,00
- betaling op factuur of via Ideal
- onbedrukte bestellingen mogelijk
- levering op kantoor in Nederland of België
- vakkundig advies

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via info@primarelatiegeschenken.nl, 085 792 0094, via chat en het contactformulier.
-

 

Contactformulier