Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Kunststof doosjes snoep bedrukken

Maak eens gebruik van vrolijk gekleurde verpakkingen en laat kunststof doosjes met snoep bedrukken. Onze doosjes zijn in verschillende kleuren leverbaar, gevuld met de heerlijkste snoepsoorten. Deze lekkere weggeefartikelen zijn verkrijgbaar met bijvoorbeeld mintjes, choco carletties en jelly beans. Kiest u ook nog eens voor deze toffe snoepkleurtjes, dan fleurt uw artikel helemaal op. De doosjes zijn gemaakt van kunststof, wel zo handig, want hierdoor zijn ze nagenoeg onbreekbaar. Dit maakt het artikel ook voor kinderen veilig. Deze potjes zijn voor ieder bedrijf, instelling of school binnen handbereik, want we leveren ze bedrukt en wel v.a. 50 stuks. Geef eens een doosje mee aan favoriete klanten. Of trek een klant sneller over de streep. Een  heerlijk zoet tussendoortje, om samen te delen of om helemaal alleen op te eten. Kinderen zijn dol op onze choco carletties, voor de oudere doelgroep kunt u potjes gevuld met mintjes laten bedrukken.

kunststof snoepdoosjes bedrukken

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Ons assortiment in kunststof doosjes met snoep bedrukken

Om kunststof doosjes met snoep te laten bedrukken dient u eerst een keuze te maken uit ons assortiment. De doosjes kunnen in verschillende formaten geleverd worden, van klein naar een supergrote familiedoos met een inhoud van 1 liter. Daarnaast volgt de keus voor de snoep. Hieronder geven we u alvast wat inspiratie:

- kleine kunststof doosjes met circa 12 gram snoep, verschillende smaken
- grote kunststof pot met inhoud van 1 liter, gevuld met marshmallows, snoepjes, lolly's of hartjes
- diverse soorten mintdispensers, voor dit assortiment klik hier
- kunststof potjes met kauwgum
- kunststof emmertjes gevuld met snoepjes
- tac tacdoosjes

Bestel de voordeligste opties direct online. Sommige artikelen zijn op aanvraag. Hiervoor kunt u ons mailen of de snelle offerte button gebruiken. Fleur uw beursstand op door de doosjes met uw logo opzichtelijk op te stapelen, het zal de sfeer van uw beursstand ten goede komen. Verras kinderen in het nieuwe schooljaar eens met een snoepdoosje. Of trakteer vrijwilligers eens voor alle werkzaamheden die ze voor u doen.

Druktechnieken die wij gebruiken voor snoepdoosjes

U kunt snoepdoosjes ook onbedrukt bestellen. Het is natuurlijk aantrekkelijker om deze te voorzien van uw beeldmerk of vestigingsgegevens van uw bedrijf. Onze doosjes kunnen vaak op twee manieren bewerkt worden. Uw beeldmerk plaatsen we op de deksel of voorzijde. Zo herkent uw klant meteen uw bedrijf. Laat ook eens uw telefoonnummer plaatsen, de klant herkent dit en weet u op deze manier sneller te bereiken. De snoepdoosjes kunnen later ook nog gebruikt worden voor het bewaren van kleine artikelen, zoals punaises en veiligheidsspeldjes. Voor u ideaal. Bedenk welke informatie u wilt laten plaatsen. Belangrijk voor ons is het aantal drukkleuren. Gegevens  of logo's met maximaal 2 drukkleuren drukken wij met zeefdruk. Wilt u meer kleuren laten bedrukken, dan is het voordeliger om over te stappen naar digitaaldruk. Digitaal druk plaatst alle kleuren, dus ook foto's en afbeeldingen. We tonen uw ontwerp door middel van een drukproef. Zo krijgt u een goede indruk van de opdruk.

Naast kunststof snoepdoosjes bedrukken nog veel meer mogelijkheden

Krijgt u een mengeling van klanten over de vloer, dan is het verstandig om ook andere soorten zoetwaren aan te bieden. We bieden hierin een ruime keuze. U kunt ons bellen om specifieke wensen kenbaar te maken. Bedenk dat elke leeftijdscategorie een andere smaak heeft. Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod in click clack of metalen blikjes. Ook zijn onze glazen snoeppotjes erg populair. Op aanvraag is het mogelijk om kunststof potjes te voorzien met snoep uit een duurdere categorie. Zo kunt u deze potjes laten vullen met krijtsnoep, Hollandse hopjes of hoestpastilles. De houdbaarheidsdatum van onze snoep is op aanvraag. De verschillende smaken hebben namelijk een wisselende houdbaarheidsdatum. Vraag ons om een overzicht van alle snoepsoorten. We staan elke werkdag voor u klaar om perfecte kunststof of andere snoepdoosjes voor u te kunnen bedrukken. Weggeven is nu eenmaal een lief gebaar waar al uw klanten zeker van zullen genieten.

kunststof doosjes snoep bedrukken smaken