Lederen sleutelhangers personaliseren met eigen opdruk

Lederen sleutelhangers met eigen opdruk. Niets is mooier dan het personaliseren van sleutelhangers van leer om te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel. Bij PrimaRelatiegeschenken tonen wij u een aantal mogelijkheden. Een lederen sleutelhanger is een stijlvolle manier om uw klanten of relaties te verrassen met een geschenk. Op sympathieke wijze kunt u uw bedrijf onder de aandacht brengen door een gepersonaliseerde sleutelhanger te geven. Een handzaam en hoogwaardig product dat immers dagelijks gebruikt wordt voor het bijeenhouden van allerlei sleutels. Al onze artikelen hebben een stevige sleutelring en goede drukmogelijkheden. Uw eigen opdruk plaatsen we in kleur op de lederen sleutelhangers. Bestellen kan v.a. kleine aantallen. Bekijk de mogelijkheden voor het personaliseren nu in onze webshop.

Lederen sleutelhangers personaliseren, uw eigen opdruk op het product

Uw opdruk plaatsen we scherp en duidelijk op lederen sleutelhangers. Personaliseren van de artikelen kan in 1 of meerdere drukkleuren. U vindt simpelweg bij ieder product alle gegevens. Voordat wij gaan personaliseren ontvangt u een drukproef via de mail. Dit is geheel kosteloos. We tonen u uw eigen opdruk op de lederen sleutelhanger. Na akkoord op de drukproef gaan we starten met de productie ervan. Kies bijvoorbeeld de stijlvolle zwarte sleutelhanger, in twee modellen beschikbaar. Mag het wat kleurrijker? We hebben een model die full colour bedrukt kan worden. Uw eigen opdruk wordt na de druk voorzien van een harslaagje, dit geeft een stijlvol 3-d effect. Deze manier van drukken is ook geschikt voor een opdruk van foto, afbeelding of illustratie. Bent u op zoek naar het ultieme cadeau voor speciale klanten? Kies dan voor het personaliseren van geschenksets. Een leren sleutelhanger en visitekaarthouder, gepresenteerd in een bijbehorend presentatiedoosje. Bij dit artikel plaatsen we u opdruk op beide artikelen.

 

Lederen sleutelhanger met eigen opdruk

Kies uw sleutelhanger met eigen opdruk

Personaliseren met bedrijfsnaam, beeldmerk of tekst? Het kan allemaal. Maar in eerste instantie draait het natuurlijk om het kiezen van het juiste product. Een artikel dat past bij uw doelgroep en de uitstraling van uw bedrijf. Onze webshop heeft een zoekfunctie waarbij u meteen kunt zoeken naar lederen sleutelhangers. Bij ieder product kunt u snel de bestelling plaatsen, een offerte of sample aanvragen. Stuur uw logo meteen mee, zodat we uw eigen opdruk kunnen tonen via de filmproef. We garanderen de laagst mogelijke prijzen tegen de kleins mogelijke afnames. Onze site maakt gebruik van staffelkortingen. Des te meer artikelen u afneemt, des te lager de stuksprijs en de personalisatieprijs voor de opdruk. U ontvangt na uw bestelling een gratis drukproef via de mail. En uw order gaat pas in na akkoord op de drukproef. U ontvangt dan van ons de leverdatum. Wanneer u de sleutelhangers sneller wilt ontvangen dan de standaard leverdatum, dan zetten we de order in onze spoedservice. Soms is dit tegen een meerprijs. Wilt u de mogelijkheden weten voor het personaliseren van lederen sleutelhangers? U kunt ons ook altijd een mail sturen met uw logo. We tonen u graag voorbeelden voor opdrukmogelijkheden.

Sample van gepersonaliseerde lederen sleutelhangers ontvangen

Benieuwd naar de hoogwaardige kwaliteit van de sleutelhangers met eigen opdruk? U vindt bij ieder product een buttonknop met de mogelijkheid tot sample aanvraag. Tot een productprijs van € 3,00 versturen we de lederen sleutelhangers gratis, daarboven betaalt u de stuksprijs. Bij order wordt dit bedrag gecrediteerd. Onze promotionele experts helpen u graag. Vindt u niet het gewenste exemplaar bij de leren sleutelhangers, dan is er een ruime keuze om PU leer of metalen sleutelhangers te personaliseren. Ook houten sleutelhangers zijn een fraai alternatief om te laten voorzien van eigen opdruk. Dit is zelfs mogelijk met een gravure. Bel of mail ons, we zijn er om u te helpen.

leren sleutelhangers met eigen opdruk

 

In het kort

Onze medewerkers zijn professioneel en goed opgeleid om u te begeleiden bij uw aankoop en de plaatsingsmogelijkheden van uw gegevens. Tekst voor de personalisatie kunt ons mailen, dit zetten wij gratis voor u om naar een drukbestand. Logo's voor de opdruk ontvangen we graag in een eps-bestand. We maken gebruik van verschillende druktechnieken, en gebruiken de druktechniek die past bij het artikel. Daarnaast kunt u van ons het volgende verwachten:

  • snelle levertijden
  • lage prijzen
  • kleine minimale afnames
  • deskundig advies
  • kwalitatief hoogwaardige producten
  • scherpe en duidelijke opdrukmogelijkheden

Nieuwsgierig? We helpen u graag. Daarom kunt u met ons chatten, het contactformulier invullen, bellen of regulier mailen via info@primarelatiegeschenken.

 

Contactformulier