Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
LevertijdLeren schorten bedrukken

Geef het beste van uw bedrijf weer en laat eens luxe leren schorten bedrukken als relatiegeschenk. Een schort is ideaal voor gebruik in de keuken of tijdens een barbeque. Leren of lederlook schorten hebben een stoere en robuuste uitstraling. Leverbaar in verschillende kleuren. Vaak voorzien van een voorvak waarin u allerlei benodigdheden makkelijk kunt opbergen. Zodat u snel het juiste accessoire bij de hand heeft. Deze schorten zijn ook perfect voor kooklessen en eetfestivals. Ook een barbeque van de zaak wordt extra stijlvol met medewerkers die een lederen schort dragen. Uw logo plaatsen we op de voorzijde. Dit kan met een borduring of tot in full colour.

Weergave:TegelsLijst

Bescherm kleding door leren schorten te bedrukken

We knoeien allemaal wel eens. Zeker tijdens het koken. Soms spat iets uit de pan of laten we iets vallen. Voorkom dat klanten en medewerkers tijdens het koken hun kleding ruïneren en doe dat ook nog eens in stijl. U kunt namelijk ook tegelijkertijd uw bedrijf promoten door uw logo op  het schort te laten bedrukken. Onze schorten zijn op iedere lengte gemakkelijk vast te maken. Leer is een populair product. En dat is niet voor niets. Het is duurzaam, tijdloos en sterk. Leer is soepel en stijlvol. Bekijk ons aanbod en maak uw keuze. We kunnen op aanvraag een proefschort op zicht sturen. Dan kunt u daarna de bestelling plaatsen.

Koken in welke schort?

In onze collectie hebben we ook katoenen en polyester schorten. In deze categorie vindt u de leren varianten. De kleurkeuze is beperkt, omdat we leer zo weinig mogelijk bewerkt willen aanbieden. Daardoor blijft het bij de basis van een natuurlijk product.

● PU leren schort
● Splitlederen schort

Bestellen is mogelijk v.a. kleine aantallen. U kunt uiteraard ook even een kijkje nemen bij andere goede kwaliteitsschorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze canvas modellen. Hierin zijn uiteraard meer kleurvariaties leverbaar. Een schort is naast vele andere hulpjes een ideale keukenhulp. Soms proberen we nu eenmaal meerdere dingen tegelijk te doen en dan kan er wel eens iets misgaan. Onze schorten zijn geschikt voor gezellige bijeenkomsten, barbeque's, eetfestivals, kooklessen of teambuildingbijeenkomsten.

Pronk met uw logo en laat leren schorten bedrukken

U kunt uiteraard een onbedrukte bestelling plaatsen, dit gaat eenvoudig via de website. Wilt u toch een beetje met uw logo pronken dan plaatsen wij de gewenste gegevens op het schort. Stuur ons gewoon eens uw wensen. We kunnen met een drukproef tonen hoe een opdruk op een lederen schort voor u uitpakt. U heeft de keuze uit een mooie borduring of een druk in kleur. Hierbij maakt het niet uit welke kleur u kiest, het mag ook een goud- of zilverkleurige opdruk zijn. Bestelt u via onze site dan kunt u uw logo oploaden. Wij nemen dan contact met u op over de drukpositie, drukgrootte en drukkleur. Een borduring kan in tot wel 12 kleuren gestikt worden.

Eerst een offerte en dan een drukproef

U zult op onze website alle prijzen voor lederen schorten aantreffen. U kunt, wanneer u het aantal, invult en de gewenste druktechniek aangeeft meteen een prijsoverzicht zien. Heeft u liever een offerte in uw mailbox? Maak dan gebruik van de offertebutton. We sturen u dan een overzicht van alle kosten inclusief het bedrukken van de lederen schorten. Dit is wel zo prettig, dan weet u waar u aan toe bent. Het voordeligst is om een schort met 1 kleur te bedrukken. Bestaat uw logo uit meerdere kleuren, dan kan het met maximaal 4 kleuren gedrukt worden. Iedere kleur meer betekent een hogere drukprijs. Soms is het voordeliger om over te stappen naar een full colour druk, dan wordt het hele logo in één keer geplaatst. Is de offerte naar wens, dan kunt u, nog steeds, geheel vrijblijvend een drukproef aanvragen.