Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Lolly's bedrukken

Lolly's bedrukken, een zoete herinnering aan uw bedrijf. Laat kinderen niet met lege handen staan en bestel in onze webshop dit goedkoop lekkernij. Om uit te delen tijdens feestelijkheden, carnaval of de avondvierdaagse. Onze lolly's zijn per stuk verpakt, in folie of in all over bedrukt doosje. We hebben ze in een voordelige platte vorm of, om extra lang te genieten, in ronde vorm.  Voor de merlkliefhebber zijn er de lolly's van Chupa Chups. Er zijn trouwens ook genoeg volwassenen die een lolly lekker viinden. Zoete jeugdherinneringen komen boven. De dextrose lolly in aardbei, tropic of kersensmaak is dan een goede keuze. Wees wel voorzichtig met het uitdelen van lolly's. Zeker aan kinderen. Van een lolly moet je rustig genieten. Om lolly's prijsaantrekkelijk te houden inclusief druk beginnen de startafnames hoger. Maar zeg nou zelf, u heeft voldoende mogelijkheden om ze uit te delen. Lolly's laten bedrukken wordt gegarandeerd een hit.

lollys bedrukken

Weergave:TegelsLijst
 • Springtime
  Rond of hartvormige lolly

  Rond of hartvormige lolly

  € 0,04
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
 • Lolly Plat

  Lolly Plat

  € 0,06
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • Springtime
  Dextro lolly in verpakking

  Dextro lolly in verpakking

  € 0,07
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.

Lolly's bedrukken in verschillende smaken

Lolly's zijn lekkere en goedkope promotieartikelen om te bedrukken, uitstekend geschikt voor de jongere doelgroep. Ze zijn klein van formaat, worden per stuk verpakt geleverd, u kunt er dus, ook tijdens een schoolreisje, genoeg meenemen. Lolly's kunnen besteld worden in diverse fruitsmaken. Elke fruitsmaak heeft zijn eigen kleur. Over het algemeen beschikbaar in de kleuren rood, groen, geel en oranje. Veruit populair is de aarbeidensmaak. Oranje lolly's zijn ook leuk om weg te geven tijdens Koningsdag of 5 mei-vieringen. En wilt u bij uw klant op een beurs in een goed daglicht komen te staan, geef dan tijdens zo'n evenement niet alleen de klant een traktatie, maar ook de kinderen. Een lolly is daarvoor een uitstekende mogelijkheid. Liever een mix aan smaken bestellen? Ook dat is mogelijk, zo is er voor ieder wat wilt. Goedkope lolly's zijn te bedrukken v.a. 6000 stuks, duurdere lolly's, van bijvoorbeeld Chupa Chups, zijn al mogelijk v.a. 500 stuks. Vraag voor de bijzondere mogelijkheden een snelle offerte bij ons aan.

Chupa Chups lolly's

Bijzonder geliefd onder kinderen zijn de lolly's van het merk Chupa Chups. Chupa Chups is van oorsprong een Spaans lollyfabrikant. Het logo van Chupa Chups is in 1969 ontwikkeld door niemand minder dan Salvador Dali. Johan Cruijff was een liefhebber van dit merk. Vraag bij ons een offerte aan voor dit merk. De laagste besteleenhoud is 500 stuks. De lolly's worden verpakt in een kartonnen doosje. Om de lolly zelf zit nog een folie wikkel. De doosjes worden full colour bedrukt met uw eigen logo. Een bijzondere presentie van dit lekkernij.

Lolly's van druivensuiker bedrukken

Voor een energieboost tijdens een beurs is een lolly van druivensuiker een ideale keuze. De lolly's zijn ideaal om te bedrukken en verkrijgbaar in diverse smaken. Deze vierkanten lolly wordt individueel verpakt in glanzend of mat gelamineerd folie. Het stokje is diagonaal in de lolly gestoken, dit is het kenmerk van dit merk. Er zijn fruitige smaken leverbaar, zoals tropic-, aarbei- en kersensmaak. Leverbaar v.a. 5000 stuks. 

Drukproef ter controle

Om er zeker van te zijn dat we uw lolly's foutloos drukken, ontvangt u van ons een drukproef ter controle. De drukproef sturen wij u via de mail op basis van uw logo en meegestuurde andere gegevens. De verpakkingen van lolly's zijn al over te personaliseren. Wilt u zo goedkoop mogelijk lolly's bestellen, laat uw gegevens dan in 1 kleur plaatsen. Gekleurde logo's kunnen wij omzetten naar 1 drukkleur, indien mogelijk. Wilt u toch wat extra aandacht vestigen op uw beeldmerk, dan is de full colourdruktechniek een goede keuze. Alle kleuren, tekst en zelfs foto's kunnen worden geplaatst. Beslis of u lolly's in flowpack of in luxere doosjes wilt bestellen. Voor welke gelegenheid wilt u lolly's uitdelen? Zijn lolly's voor u interessant om te bestellen, vraag dan door middel van de snelle offerte button direct een duidelijke offerte aan. Lijntekeningen voor de opdruk zijn bij ons beschikbaar. Zo kunt u een fantatisch ontwerp creëren.