Losse puntenslijpers

Puntenslijpers, ook wel potloodslijpers genoemd, kunt u goedkoop online met bedrukking van tekst of bedrijfsnaam bestellen. In diverse materialen, vormen en kleuren. Een puntenslijper met naam is als promotieartikel erg in trek. We zoeken allemaal wel eens naar een puntenslijper. Tijd om de klant te verlossen en puntenslijpers met bedrukking te kopen als relatiegeschenk. Goedkope kunststof en metalen modellen, die weinig ruimte in nemen en de klus zo geklaard hebben. Daarnaast puntenslijpers die meteen het afval opvangen. Geen geknoei maar direct opgevangen in het artikel zelf. Deze puntenslijpers zijn makkelijk te openen en makkelijk schoon te maken. Puntenslijpers met naam zijn onmisbaar voor iedereen die thuis of op het werk potloden of kleurpotloden gebruikt. Als bureau-artikel zijn potloodslijpers in kleine oplages te bestellen. Waar vroeger potloden met een mes werden geslepen, kan dit artikel een succesvolle bedrijfspromotie garanderen. Budgetvriendelijk en met een keuze uit diverse modellen.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

Losse puntenslijpers

Puntenslijpers bedrukt met tekst kopen

Puntenslijpers kopen en met tekst laten bedrukken kan bij PrimaRelatiegeschenken eenvoudig en vlot geregeld worden. Met snelle levertijden, een gratis drukproef vooraf, zorgen wij ervoor dat uw eigen puntenslijpers scherp en blijvend bedrukt worden. Met mogelijkheid tot druk in 1 kleur of meerkleurendruk. Voor een kleurrijk logo staat ons digitale drukmachine klaar, waardoor gegevens helder in full colour wordt geplaatst.

De beste potloodslijpers met naam van eigen bedrijf

Goede puntenslijpers hoeven niet duur te zijn. Als de scherpte maar goed is. De goedkoopste variant is de kunststof puntenslijper met 1 slijpgat. De metalen uitvoering is verkrijgbaar met 1 of met 2 slijpgat(en). Dit is de meest klassieke uitvoering. Daarnaast zijn er potloodslijpers in duocolor uitvoeringen, met gum, ronde modellen en de rechthoekige modellen. Alle modellen die we aanbieden kunnen uitstekend van een bedrukking worden voorzien. Zelfs op de kleinste uitvoeringen. De voordeligste puntenslijpers met eigen bedrijfsnaam bestelt u daarom eenvoudig online.

Kleine oplages bedrukte puntenslijpers

Een puntenslijper kan meerdere potloden in enkele minuten slijpen. Wilt u puntenslijpers voor uw eigen bedrijf bestellen of als startende ondernemer? We bieden de mogelijkheid bedrukte puntenslijpers in kleine oplages af te nemen. Onder dezelfde voorwaarden als grote aantallen, alleen tegen een iets hogere stuksprijs. Een combinatiebestelling, afname van meerdere kleuren van dezelfde artikel, is bij ons ook mogelijk. Voor eigen gebruik of in te zetten als promotieartikel komt u met potloodslijpers goed voor de dag. Vraag gratis een sample aan om een puntenslijper met tekst te beoordelen.

Ons aanbod in puntenslijpers met bedrukking als relatiegeschenk

U kunt puntenslijpers in hardcolor, transparante kleuren bestellen. Als relatiegeschenk is het een voordelig artikel. Met geringe middelen een leuke promotieactie op touw zetten. Kies uit een gevarieerd aanbod aan modellen. Laat uw bedrijfsnaam of tekst zoals een webadres vermelden en een geweldig reclameartikel is geboren. In combinatie met een potlood maakt u het geschenk helemaal af. Eventueel verpakt in een leuke geschenkverpakking. Uw bedrukking plaatsen wij na akkoord op de drukproef, die u van ons meteen na bestelling of aanvraag ontvangt.