Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Lunchtrommels

Creatief zijn in het vinden van relatiegeschenken is niet moeilijk. Laat lunchboxen bedrukken als promotieartikel. Met lunchboxen, of lunchtrommels, neemt de ontvanger sneller gezonde snacks, broodjes en fruit mee naar school, de werkplek of uitstapjes. Lunchtrommels beschikken over uitstekende reclamemogelijkheden. Uw logo kunnen wij drukken op een ruim drukoppervlakte. Met een breed scala aan modellen, kleuren en formaten vindt u hier een model dat optimaal past bij uw doelgroep. Zo zijn er opvouwbare lunchboxen, lunchtrommels met uitneembaar koelelement, lunchboxen met aparte vakken en klassieke broodtrommels. Gezonde snacks smaken lekkerder in een leuke en handzame lunchbox. Uw logo drukken we doorgaans op de deksel of bovenkant. Levering is al mogelijk in 7-8 werkdagen. Maak gezond eten leuk én leerzaam. Met een hoog en langdurig functioneel gebruik maakt u optimaal gebruik van logoherkenning. Promoot daarom uw bedrijf met lunchtrommels met eigen logo, we helpen u graag.

Weergave:TegelsLijst

Als relatiegeschenk lunchboxen bedrukken

Ons aanbod in lunchboxen is groot en gevarieerd. Als relatiegeschenk lunchboxen bedrukken is geen verkeerde keuze. De lunchtrommel houdt voedsel langer vers, is milieuvriendelijk, compact en handzaam. Bovendien is de lunchbox makkelijk aan te vullen met een yoghurtbeker of drinkbeker. Niet voor niets is er een ruim aanbod. U vindt alle productspecificaties en uitbreidingen bij elk artikel. U kunt direct een sample of offerte aanvragen. Met de groene bestelknop plaatst u de bestelling.

Lunchtrommels met logo als promotieartikel bestellen

Lunchtrommels zijn ideale promotieartikelen. Een dagelijks gebruiksartikel dat solide is en zelfs elke lunch koel kan houden. Tijdens de bestelling kunt u uw logo direct mee sturen. We maken voor u gratis een drukproef, die u via de mail ontvangt. Maak gebruik van een groot drukoppervlakte voor de ideale weergave van uw logo. Speel met kleuren, zowel van het product als voor de kleuropdruk. Na akkoord of een tussentijdse wijziging leveren wij in 7-10 werkdagen uw eigen bedrukte lunchtrommels.