Kleur

Merk

Soort

Luxe Balmain balpennen graveren

Bent u op zoek naar een stijlvolle balpen in het duurdere segment? Laat dan elegante, fraai vormgegeven, balpennen van Balmain graveren als relatiegeschenk. Balmain Paris biedt exclusief ontworpen balpennen aan, geleverd in luxe geschenkverpakkingen, met perfecte personaliseringsmogelijkheden. U kunt Balmain pennen in elk gewenst aantal bestellen. Klassieke modellen met goudkleurige accenten, slanke geborstelde uitvoeringen of robuuste balpennen met grafische decoraties? U vindt zeker een pen die past bij uw doelgroep. Balmain pennen zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Tot in detail afgewerkt, waardoor alleen de aanblik van de clip al een lust voor het oog is. De meeste uitvoeringen worden geleverd met zwarte vulling. Daarnaast is er een onderscheidende serie stylus touchbalpennen verkrijgbaar. Een keuze maken wordt moeilijk. Stuk voor stuk blinken alle Balmain balpennen uit  in kwaliteit en klasse.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

Luxe Balmain balpennen graveren

Balmain balpennen in kleine aantallen graveren

Balmain biedt u waar voor uw geld. Een relatiegeschenk die u echter wilt geven aan een gewaardeerde klant, collega of relatie. Daarnaast zijn de sets uitzonderlijk geschikt om te geven bij jubilea of bij het binnenhalen van een opdracht. U hoeft niet onnodig grote aantallen aan te schaffen. Bestel het aantal gewenste Balmain pennen, wij graveren grote en kleine aantallen. U kunt zelfs bij een bestelling iedere pen van een andere naam voorzien. U ontvangt vooraf altijd een drukproef ter goedkeuring.

Balmain balpennen bedrukken

Kiest u liever voor een opdruk in plaats van gravure? Met onze metaaldruk kunnen wij de balpennen krastvast en blijvend bedrukken met uw gegevens. Naamsbedrukking gaat niet met deze druktechniek. Hiervoor hebben wij enkelnaamsgravure ter beschikking. Op pennen met grafische decoraties is een opdruk niet mogelijk. Bent u benieuwd hoe wij uw pennen kunnen bedrukken? Stuur ons uw logo en wij tonen u vrijblijvend een visual (fotovoorbeeld).