Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Luxe bonbons

Bent u zich aan het oriënteren naar de mogelijkheden voor luxe bonbons met logo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Luxe bonbons zijn namelijk bijzonder geschikt om weg te geven aan uw eigen werknemers, als bedankje voor de goede werkzaamheden, maar ook om uw klanten te bedanken voor hun aankoop. En vergeet ook niet uw trouwe klanten. U kunt leuke bedrukte doosjes bestellen met een eetbaar logo direct op de bonbon. Onze bonbons zijn gemaakt van echte Belgische chocolade. U kunt ze per stuk, per twee of per vier in een presentatiedoosje bestellen. Luxe bonbons zijn inzetbaar in elke branche. Er is altijd wel een moment om gebruik te maken van dit overheerlijke relatiegeschenk. Gedurende het jaar zijn er verschillende weggeefmomenten, denk hierbij eens aan Kerst, Pasen, Koningsdag of Valentijnsdag. Maar een onverwachte verrassing is natuurlijk ook altijd erg leuk en zal buitengewoon smaakvol worden ontvangen. Onze chcocoladebonbons zijn verkrijgbaar in de smaken wit, melk en puur. Het is ook mogelijk om meerdere smaken in één doosje te presenteren. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Weergave:TegelsLijst

Niemand kan een geschenk van luxe bonbons met logo weerstaan

Chocolade lust bijna iedereen, jong en oud. Bij de een loopt het water in de mond bij de melkvariant, de ander is verslaafd aan de pure of de witte variant. Chocolade is natuurlijk erg lekker. Uw klant of relatie verwacht bij het ontvangen van een doosje luxe bonbons dan ook een zinderende smaaksensatie. Dit kan alleen wanneer de chocolade van goede kwaliteit is. Al onze bonbons worden gemaakt van echte Belgische chocolade. De pure variant is ook nog eens extra gezond, gemaakt van circa 70 gram cacao op 100 gram, bevat deze smaaksensatie verschillende gezonde mineralen. Wij presenteren de bonbons in een leuke, doorzichtige geschenkverpakking. Zo kan uw klant direct een blik werpen op de luxe bonbons met uw eigen logo. 

Af te nemen hoeveelheden bij Primarelatiegeschenken

Wilt u luxe bonbons met logo bij ons bestellen? Elk artikel heeft zijn eigen minimale afname. De bonbons per stuk verpakt bestelt u v.a. 150 stuks, de bonbons per vier verpakt v.a. slechts 50 sets. Luxe bonbons zijn dan ook geschikt voor kleinere beurzen, evenementen en andere gelegenheden. Zo hoeft u dit niet in grote hoeveelheden in te kopen. We willen natuurlijk ook niet dat deze luxe bonbons te lang blijven liggen. Wanneer u een grote beurs heeft kunt u gemakkelijk na bestellen. U bestelt de hoeveelheid die u op dat moment nodig heeft. Hierbij is elk aantal mogelijk v.a. de minimale afname. Tevredenheid staat bij ons voorop. Zowel in kwaliteit van de chocolade als de opdruk.

Personaliseer met uw eigen logo

Bonbons zijn lekker, maar u wilt natuurlijk ook uw klant uw logo tonen. Wij plaatsen op de bonbon uw eetbaar logo. Zo komt u optimaal onder de aandacht bij uw klanten en medewerkers. We hebben een redelijk groot drukbereik. Uw logo kan tot in full colour bedrukt worden. Heeft u geen goed logo of passend ontwerp? Onze creatieve medewerkers helpen u graag bij het ontwikkelen hiervan. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons een drukproef via de mail. U kunt dan direct bekijken hoe het eruit komt te zien. Een drukproef is erg belangrijk, want u wilt natuurlijk wel extra goed voor de dag komen. Een drukproef voorkomt dan ook fouten in de opdruk of teleurstellingen. Wij vinden het bovendien erg belangrijk dat u tevreden bent met de ontvangen producten.

Verscheidene chocolade mogelijkheden naast luxe bonbons met logo

Betoverend lekkere chocolade bonbons zijn niet de enige zoete lekkernijen die we aanbieden. U kunt allerlei soorten chocolade bestellen, zoals sticks, repen en zakjes met chococarletties. Diverse soorten suikerwaren kunt u onbedrukt of bedrukt bij ons bestellen. We bieden u hier vele mogelijkheden in verschillende prijsklasses. Voor kinderen kunt u bijvoorbeeld ook zakjes met gummiberen of lolly's bestellen. Wilt u de smaak beoordelen, we kunnen van diverse zoetwaren een sample sturen. We willen u graag een 100% tevredenheidsgarantie geven. Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze ervaren medewerkers. Onze klantenservice reageert snel op al uw wensen.

Onze mogelijkheden voor custommade bonbons

In grotere aantallen is bijna alles mogelijk, in elke smaak, in elke verpakkingsvorm en in elk model. Heeft u ideeën of wensen? Mail ons en we bekijken samen met u de mogelijkheden. Onze choclade is uiteraard van hoge kwaliteit. En de vormen die gemaakt kunnen worden zijn oneindig. Luxe bonbons zijn namelijk ook beschikbaar in geschenkdozen, in hartvorm, full colour bedrukte vormen en ook verkrijgbaar voor allerlei thema's, zoals Pasen en Kerst. 

Luxe bonbons met logo