Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Luxe paraplu's bedrukken

Soms is een regenachtige dag helemaal niet erg. Zeker wanneer u luxe paraplu's laat bedrukken en deze weggeeft aan klanten en relaties als promotieartikel. Met een beetje luxe voorkomt u immers dat uw klant doorweekt bij een afspraak of bijeenkomst aankomt. Een ideaal moment dus om één van onze prachtige paraplu's te bestellen. We hebben een scala aan kleuren. vormen, formaten en merken. In deze categorie vindt u kwaliteit tegen de scherpste prijs. Plaats uw logo of een mooie tekst op één van de panelen. U vindt grote paraplu's waar meerdere personen onder kunnen schuilen, maar ook praktische opvouwbare paraplu's. Deze zijn dan weer ideaal om mee te nemen in bijvoorbeeld een rugtas. Uw logo bedrukken wij zichtbaar op de paraplu, Uw paraplu én dus uw bedrijfsgegevens zal vele bijzondere plekken ontmoeten, van idyllische dorpjes tot drukke winkelstraten. Met andere woorden, een duidelijke reclamemaker. 

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Luxe paraplu's in vele stijlen

PrimaRelatiegeschenken heeft een ruim aan bod in allerlei soorten en maten luxe paraplu's. De uitvoering kan in verschillende vormen, waardoor er altijd een mooie stijl is die past bij uw bedrijf. De kleurkeuze varieert van klassieke kleuren, zoals rood, blauw, zwart en grijs, tot aan opvallend vrolijk gekleurde paraplu's. Dit is er ondermeer mogelijk:

- luxe paraplu's van bekende merken zoals Slazenger en Marksman
- luxe grote paraplu's die omkeerbaar zijn
- windbestendige paraplu's
- dubbellaagse golfparaplu's

Zomaar een greep uit onze mogelijkheden. Natuurlijk zijn er nog veel meer modellen. In onze webshop kiest u eenvoudig op kleur. Het is ook mogelijjk om op prijs te sorteren. Klassieke paraplu's hebben vaak een sobere uitstraling, terwijl andere paraplu's juist opvallen. Dit kan komen doordat er twee of meer kleuren in de paraplu verwerkt zijn. Dit geeft vaak een speels effect. Extra leuk zijn de voorgeprinte luxe paraplu's. Deze zijn aan de binnenzijde voorzien van een voorstelling. Kort gezegd, u hoeft zich niet te ergeren aan het weerbeeld om u heen, maar kijkt naar een prachtig schouwspel in uw paraplu. 

Hoe kan ik mijn luxe paraplu bedrukken

Eén van de belangrijkste redenen om een luxe paraplu als promotieartikel is natuurlijk uw keuze om een logo te plaatsen. U wilt graag dat uw klant aan u denkt. En bij een paraplu is het ook zo dat veel meer mensen uw logo in hun blikveld krijgen. Een taak voor ons om paraplu's goed en blijvend te voorzien van een mooi logo. Gelukkig heeft een paraplu zeer ruime drukformaten. We kunnen deze artikelen op meerdere plaatsen voorzien van allerlei gegevens. Dit kan op het artikel zelf, maar oop op de bijgeleverde beschermhoes. U kunt alles in 1 kleur plaatsen, maar bijvoorbeeld ook foto's laten drukken. We doen er alles aan om een mooi product te leveren, waar u trots op bent. Niet om ze zelf te houden, maar om weg te geven, ook aan uw eigen werknemers. Vooraf ontvangt u altijd een filmproef. Op deze manier geven wij u een voorstellling van de opdruk. U kunt dan altijd nog een wijziging aanvragen. We gaan de drukpersen pas starten wanneer u tevreden bent.

Kies voor zekerheid met een proefparaplu

Zeker bij de aanschaf van een luxe paraplu, deze valt immers in het duurdere segment, wilt u wel zekerheid dat u iets goeds koopt. Van een duurder artikel mag u immers verwachten dat deze langdurig meegaat. U wilt geen irritaties of klachten over uw promotieartikel ontvangen. Daar is het u immers niet om te doen. U wilt uw merk betrouwbaar uitdragen. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot het aanvragen van een proefexemplaar. Test deze eens bij een regenachtige of winderige dag. Doorloopt de paraplu al uw proeven, dan kunt u overgaan tot een bestelling. Dit kan online, via de mail, maar wanneer u dat liever heeft, bellen kan ook.

Weinig luxe paraplu's bedrukken

Luxe paraplu's zijn geen artikelen die u op een beurs aan iedere voorbijganger meegeeft. Dit levert u te weinig op en is ook vast niet de reden voor aanschaf. Deze artikelen koopt u voor klanten die belangrijk voor u zijn of worden. Ook belangrijke relaties kunt u na een afspraak een paraplu meegeven. U wilt er dus ook niet meteen honderden van aanschaffen. Gelukkig kunt u bij PrimaRelatiegeschenken kleine aantallen bestellen. Zelfs lager dan onze getoonde minimale afnames. Dit kan dan op aanvraag. Grotere aantallen zult u ongetwijfeld bestellen wanneer u een bijzonder jubileum heeft. Of wanneer u een paraplu in een kerstpakket wilt bijsluiten. Dan kunt u profiteren van hoogoplopende kortingen. Benieuwd wat dit artikel met bedrukking gaat kosten? Vraag een offerte bij ons aan. U kunt meteen doorgeven in hoeveel kleuren u uw ontwerp wilt plaatsen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Heeft u vragen, laat het ons weten, we helpen u graag en goed.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: