Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd

Mag-lite zaklampen bedrukken

Een gegraveerde Mag-lite zaklamp is de perfecte zaklamp voor kampeervakanties, survivaltochten, professioneel gebruik of thuis. Welke reden u ook heeft, Maglite zaklampen kunt u bij PrimaRelatiegeschenken tegen de scherpste prijzen graveren als luxe relatiegeschenk. Uw eigen logo, tekst of websitevermelding graveren op een Mag-lite zaklamp laat uw promotie stralen. Maglite is al jarenlang dé standaard op het gebied van kwaliteitsstaaflampen voor de professionele gebruiker. U heeft de keuze uit een aantal populaire modellen die geleverd worden in een luxe cassette, met uitzondering van model Mag-Lite USA. Bestellen en graveren kan v.a. kleine aantallen. Wilt u het écht persoonlijk maken, dan graveren wij elke zaklamp met een individuele naam. Met een levenslange garantie op het artikel ontvangt u zaklampen die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en die de beste prestaties leveren. In diverse stijlvolle kleuren verkrijgbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden voor personalisering van Mag-Lite zaklampen? D.m.v. een drukproef via de mail tonen wij de gravuremogelijkheid voor uw logo, tekst of naam. 

Weergave:TegelsLijst
 • Mag-Lite Solitaire zaklamp

  Mag-Lite Solitaire zaklamp

  € 12,25
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • Mini Mag-Lite AAA zaklamp

  Mini Mag-Lite AAA zaklamp

  € 19,84
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • Mini Mag-Lite AA zaklamp

  Mini Mag-Lite AA zaklamp

  € 22,37
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • Mini Mag-Lite/Victorinox set zaklamp

  Mini Mag-Lite/Victorinox set zaklamp

  € 37,89
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:

Gegraveerde Mag-Lite zaklampen: een origineel cadeau

Mag-Lite zaklampen zijn vervaardigd van geadoniseerd vliegtuigaluminium. Hiermee geeft u een zaklamp die tegen een stootje kan, Mag-Lite zaklampen met eigen logo zijn namelijk weer- en schokbestendig. Uw logo-idee graveren wij gedetailleerd op de zaklamp. Er is voldoende ruimte om diverse gegevens opvallend te presenteren. Een origineel cadeau waarmee u zich onderscheidt. Gegraveerde Mag-Lite zaklampen bestelt u al v.a. 5 stuks/sets. Des te meer u bestelt, des te lager de prijs. Wilt u dit product testen? We sturen u een sample op zicht, zodat u weloverwogen uw bestelling kunt plaatsen. Een sampleaanvraag voor een Mag-Lite zaklamp kunt u middels de sample-aanvraagbutton bij ieder product bestellen.

Mag-Lite zaklampen met logo, snel geleverd

Mag-Lite zaklampen hebben een zeer, krachtige en verstelbare lichtbundel, dankzij een ingebouwde reflector en het felle krypton licht. Gegraveerde Mag-Lite zaklampen kunnen snel geleverd worden. Niet zo snel als het licht, maar in 7 werkdagen ontvangt u gepersonaliseerde of gegraveerde Mag-Lite zaklampen. Liever onbedrukt bestellen? Vandaag bestelt is doorgaans binnen 1 of 2 werkdagen in huis.

Gegraveerde Mag-Lite zaklampen, alles op een rijtje

Mag-Lite geeft voor alle modellen zaklampen een levenslange garantie. U heeft o.a. de keuze uit lichtgewicht zaklampen, kleine of handzame zaklampen. Het meest populaire model is de Mini Mag-Lite AA zaklamp. Met een lange levensduur schaft u zich een relatiegeschenk aan waar uw klant jarenlang plezier van heeft.

- Bestellen kan. v.a. 5 stuks
- Hoogwaardige kwaliteit met de hoogstmogelijke prestaties
- Incl. luxe cassette en batterijen (en reservelampjes), m.u.v. 3D LED Mag-Lite USA
- In diverse kleuren leverbaar
- Gratis sample op zicht, gratis drukproef
- Snelle levering

Mag-Lite, laat uw promotie stralen.