Prijs

€ 0,00 -€ 6,00

Kleur

Merk

Soort

Marksman pennen bedrukken

We brengen graag onze collectie Marksman pennen onder uw aandacht. Kwaliteitspennen in exclusieve, moderne, strakke designs en leverbaar in de fraaiste kleurstellingen. U kunt Marksman pennen bedrukken vanaf slechts 100 stuks. Met fraaie decoratiemogelijkheden op de clip of op de houder van de pen. Ontdek pennen met karakter, voorzien van vullingen die extra lang mee gaan. Naast de fraaie serie balpennen is er ook een stylus touchscreen collectie. Kies bijv. een pen met een stijlvol ribbelpatroon of de Explorer balpen met acrylmechanisme. Om de prijs hoeft u hiet niet te laten. Marksman biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De goedkoopste uitvoering Drieklik Clip Stylus balpen heeft een opvallende verschijning en zal uit de toon vallen bij de vele andere pennen die een klant of relatie zal ontvangen. En uit de toon vallen beschouwen we als positief, het betekent dat uw promotiepen opvalt. Maak gebruik van dit reclame-effect en laat betrouwbare Marksman pennen bedrukken. 

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Drieklik Clip stylus balpen

  Drieklik Clip stylus balpen

  Vanaf € 0,54
  Minimale afname: 72
  Beschikbare kleuren:
  Drieklik Clip stylus balpen

  Drieklik Clip stylus balpen

  vanaf € 0,54
 • Trigon stylus balpen

  Trigon stylus balpen

  Vanaf € 5,21
  Minimale afname: 8
  Beschikbare kleuren:
  Trigon stylus balpen

  Trigon stylus balpen

  vanaf € 5,21
Per pagina:

Marksman pennen bedrukken

Marksman stylus touchscreen balpennen bedrukken

Naast de prachtige balpenserie kunt u ook kiezen uit aantrekkelijke stylus balpennen. Marksman biedt u pennen met stylus tip die geschikt zijn voor alle touchscreenschermen, ook die van de iPad en de iPhone. De duurdere modellen worden standaard geleverd in een geschenkverpakking. Bestellen kan in ieder gewenst aantal. Uw logo bedrukken we met tampondruk in 1 of meerdere drukkleuren op de stylus pen.

Marksman laserpointers laten bedrukken

Naast de Voyager 3-in-1 balpen, die geleverd wordt met een 700 mAH powerbank, is er van Marksman tevens een balpen met laserpointer. Naast de laserpointer functie beschikt deze pen over een schrijf- en touchfunctie. Een compact instrument dat nauwelijks groter is dan een normale pen. Te bedrukken met logo in elk gewenst aantal.