Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Maxema Mood Metal pennen

Een kostbare, verfijnde pen, ontworpen voor een exclusieve promotie, model Maxema Mood Metal balpen. Deze Mood Metal balpennen zijn te bedrukken en te graveren. Opvallend is de spiegelafwerking van de metalen delen. De kunststof clip kan bedrukt worden met eigen bedrijfsgegevens. Afwerking in hoogglans zilver, goud of titanium grijs. Clipuitvoering in meer dan 20 kleuren leverbaar. De pen is voorzien van een hoge-kwaliteitsvulling, model Parker. Op de houder is de pen te graveren. De pen valt in het exclusieve prijssegment.

Weergave:TegelsLijst

Klanten belonen door de Maxema Mood Metal balpen

Luxe in eenvoud, dat is de kortste omschrijving voor de Mood Metal balpen. De pen oogt strak en modern, en is door de kleurstelling en oppervlakteafwerking stijlvol en luxe. De Mood Metal is geen voordelige balpen. Deze promotiebalpen geeft u aan klanten en medewerkers als beloning. We kunnen een bijpassend geschenkverpakking leveren. Waardeer vaste en nieuwe klanten met de Mood Metal balpen. Schenk uw medewerkers tijdens een jubileum of andere feestelijke omstandigheden deze fraaie Mood Metal balpen. Made in Italy, gemaakt van de allerbeste materialen.

Naast Mood Metal balpennen bedrukken, ook graveren

Mood Metal heeft een metalen houder en een kunststof clip. De clip is leverbaar in allerlei kleuren en kunnen we met tampondruk bedrukken met uw logo of tekst in maximaal 4 drukkleuren. Extra aandacht verdient de gravure op de houder. Een gravure maakt deze pen nog specialer. Onze lasergraveermachine haalt de bovenste toplaag weg, waardoor uw logo als het ware in de pen komt te liggen. De onderliggende kleur van de pen komt dan tevoorschijn. 

Technische aspecten van de Mood Metal pen

Deze metalen versie, in de grotendeels kunststof collectie van Maxema, heeft de volgende kenmerken:

● hoogglans spiegeleffect afwerking
● kunststof clip, zonder toevoeging van giftige stoffen
● drukmechanisme 
● Parker-type (na)vulling
● optioneel een bijpassende geschenkverpakking

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We kunnen een drukproef maken, zonder dat u nog enige verplichting heeft. We tonen dan door middel van een presentatie de mogelijkheden voor het bedrukken of graveren van de Mood Metal balpen.

Ontdek de Mood Metal balpen, vraag een sample

Hebben wij uw interesse gewekt? Voelen is beleven, vraag daarom een gratis sample aan van de balpen. De Mood Metal kunt u aanvragen in een van de standaardversies of in de mix-and-match-uitvoering. Voor deze laatste uitvoering kunt u kleuren uit diverse varianten samenvoegen tot één uitvoering. Alle kosten overzichtelijk op een rijtje ontvangen? Vraag dan via onze offertebutton een offerte op maat aan. Voor alle overige vragen kunt u terecht bij één van onze medewerkers. We zijn alle werkdagen paraat.

Mood Metal balpen