Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Levertijd


Mepal relatiegeschenken

Made in Holland, Mepal relatiegeschenken. Een Mepal lunchbox, drinkbeker of bestekset wil uw klant graag ontmoeten. Wij houden van groente, fruit, brood en zuivel. Bekijk in onze webshop hoe slim en functioneel dit kan. Mepal relatiegeschenken gebruikt u thuis, op het werk of op school. Genieten op de lekkerste momenten in een toonaangevend en winnend design product. De meeste artikelen zijn gemaakt van 100% recyclebare materialen. Een ideale bedrukking zorgt ervoor dat u als bedrijf in de schijnwerpers staat.

Weergave:TegelsLijst

Maak kennis met Mepal relatiegeschenken

Het innovatieve merk om tussendoor lekker te eten. In Mepal relatiegeschenken kunt u allerlei etenswaren bewaren en meenemen, waar u ook naar toe gaat. Deze prachtige artikelen zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Neem een welverdiende pauze met een grote of kleine lunchbox waarin eten langer smakeijk blijft. De Ellipse lunchtrommel heeft verschillende vakken. In deze lunchbox kunt u ingrediënten meenemen die u later wilt toevoegen. Een aanrader is de dubbelwandige thermosfles. Dit opvallend trendy design houdt dranken tot 12 uur warm en tot 24 uur koud. Mepal geeft u op alle producten 2 jaar garantie. Bovendien leveren wij de artikelen per stuk verpakt in een doos. Ontdek hoe handig en functioneel voedselverpakking voor onderweg kan zijn!

Bijzondere Mepal relatiegeschenken

Mepal relatiegeschenken zijn BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig. Ontdek ook een mooi assortiment aan bijzondere cadeau-ideeën. Zo treft u een fruit- of groentebox met vergiet aan. En eigen kruiden kan uw klant kweken in de speciale keukenpotjes. Het potje is uitgerust met een katoenen koord dat de watertoevoer regelt. Met Mepal kunt u het gebruik van plastic afval fors lvrminderen. In onze collectie vindt u ook prachtige besteksets. Voor de grote eter is lunchbox Bento een uitkomst, in deze box passen maar liefst 8 boterhammen. Bekijk rustig de mogelijkheden, bestellen regelt u in een paar minuten. Maak een goede keuze, wij helpen u graag verder, ook voor een mooie personalisatie op het product.

Mepal relatiegeschenken bedrukken

Beter zichtbaar bent u door uw Mepal relatiegeschenken te bedrukken. Dit kan met een 1 kleurendruk of full colour druk. Beide druktechnieken zijn niet vaatwasmachinebestendig, maar geven wel een prachtige kleurweergave. U kunt uw logo plaatsen, maar dit naar wens ook aanvullen met een stukje tekst. Misschien heeft u een payoff of wilt u een websitevermelding bijdrukken. Meer informatie over onze druktechnieken en mogelijkheden kunt u telefonisch of via de site aanvragen. We maken graag een drukvoorstel. Een digitale drukproef (via de mail) is bij ons altijd vrijblijvend. 

Online eenvoudig alles geregeld

Ontdek in de webshop alle informatie die u zoekt. We tonen meteen onze betaalbare prijzen en de verwachte leverdatum. Kies ook uw drukkleuren en vul het aantal in dat u nodig heeft. Mepal relatiegeschenken zijn beschikbaar vanaf kleine aantallen, soms in een veelvoud van een minimale afname. Dit is een relatiegeschenk die u van dichtbij haalt. Hierdoor is het een product met een lage CO2-uitstoot. We mogen daarom gerust stellen dat, in combinatie met het gebruik van recyclebare materialen, dit merk duurzaam is. Een geslaagd relatiegeschenk kiest u bovendien door gebruik te maken van onze handige buttons, voor het eenvoudig aanvragen van samples of offertes. Sneller uw item nodig, vraag ons dan naar de mogelijkheden. We doen altijd ons uiterste best voor u.