Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd

Merk Relatiegeschenken

Met merk relatiegeschenken ondersteunt u de bekendheid van uw bedrijf. En dat is zeker het geval als u merk relatiegeschenken laat bedrukken. Dan springt namelijk uw logo in het oog. Soms wel meerdere malen per dag. En u kiest ook nog eens voor de hoogste kwaliteit met het merkimago van het artikel. Waar kunt u dit beter dan dan bij de specialist in bekende merken. Ontdek alle relatiegeschenken, professioneel te voorzien van uw bedrijfsgegevens, logo of zelfs foto. Iemand verrassen wordt zo wel erg aantrekkelijk.

Weergave:TegelsLijst

Waarom kiezen voor merk relatiegeschenken

Een relatiegeschenken van een bekend merk herkennen veel mensen. Vaak is er al een reputatie van kwaliteit en uitstraling opgebouwd. Door de aanschaf kunt u zich laten identificeren met dit merk. Een makkelijke en betrouwbare manier om klanten uw bedrijf te laten herinneren. Vaak is bestellen al mogelijk vanaf kleine aantallen. Het zijn immers niet vaak geschenken die u in bulk gaat aanschaffen. Bovendien is het dikwijls mogelijk om uit meerdere drukmogelijkheden te kiezen. Een luxe product verdient een luxe bewerking. Denk hierbij aan gravure of blinddruk. Maar ook een kleurendruk fleurt uw merk geschenk op. Kies voor een 1 kleurendruk wanneer u het artikel rustig wilt houden. Houdt u wel van een uitspatting? Dan is het zelfs mogelijk om kleurrijke ontwerpen en foto's te plaatsen. Zo kan een luxe thermosfles van een bekend merk all over full colour bedrukt worden.

Welke mogelijkheden zijn er voor merk relatiegeschenken

Online is er in onze shop veel te vinden qua merk relatiegeschenken. Zo treft u in de categorie schrijfwaren bekende merken als Waterman en Parker. In de categorie Eten & Drinken treft u Mentos aan, maar ook het kauwgummerk Sportlife. In Keuken & Koken is misschien wel het grootste aanbod te vinden. Ervaar hier de stijlvolle producten van Mepal, Contigo en Kambukka. Een fraai relatiegeschenk zet u in de voor de lange termijn. Een merk heeft immers al een bepaalde reputatie opgebouwd. Klanten herkennen het merk. Het werkt al jarenlang aan een bepaalde uitstraling van kwaliteit en imago.  Dit voordeel kan uw bedrijf veel succes opleveren.

Wat kosten merk relatiegeschenken

Er is een reden dat u kiest voor merk relatiegeschenken. U kent het merk en heeft er simpelweg meer vertrouwen in. U weet dat u iets meer kwijt bent, maar verwacht hier ook iets voor terug. Toch zijn merk relatiegeschenken in iedere prijsklasse beschikbaar. Pennen van bekende merken, zoals Prodir en Toppoint zijn in het lagere segment volop aanwezig. Ook kunt u Cricket aanstekers bestellen wanneer u niet al te veel geld wilt uitgeven aan een betrouwbaar geschenk. Betaalbare merklekkernijen van King en Haribo doen uw smaakpapillen zinderen. Zo zijn er zoveel merken om uit te kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de afdeling technologie van Prixton. Pas aan het eind van het jaar iets bijzonders toe aan een kerstpakket. Of ontdek al onze textielmerken. Het is allemaal mogelijk. 

Proefexemplaren op zicht

Merk relatiegeschenken zijn veelzijdig inzetbaar. Echter ligt de prijs hoger dan een weggeefartikel dat u voor een beurs bestelt. Bij ons hoeft u niet meteen te beslissen. Wanneer u zeker wilt zijn van de toepasbaarheid binnen uw bedrijf, vraag dan maximaal 3 gratis proefexemplaren (op zicht) aan. Zo kunt u op uw gemak beoordelen of de kleur van het artikel matched bij uw bedrijfskleuren. Bovendien kunt u het sample gebruiken en persoonlijk ervaren of het product voldoet aan uw kwaliteits- en gebruikseisen. Wilt u meer weten over onze collectie relatiegeschenken van bekende merken? Stel voordat u bestelt uw vraag aan een van onze medewerkers. Dit kan via offline chat, telefoon of de gebruiksvriendelijke buttons. Per abuis bestelt? Wij zijn heel flexibel, bij ons kunt u tot aan goedkeuring drukproef nog van alles wijzigen.