Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijdMintdispensers bedrukken

Geen gek idee om mint dispensers te bedrukken. Het is een relatief goedkoop relatiegeschenk en u zult klanten en relaties er veel plezier mee doen. Mintjes zijn namelijk verfrissend, zeker tijdens een soms vermoeidend beursbezoek. Tevens zijn mintdispensers handig om te bewaren en ze zijn makkelijk te openen en te sluiten. Er is heel veel mogelijk. We bieden namelijk dispensers aan in verschillende vormen. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in de transportsector, schaf dan eens mintdispensers in vrachtwagenvorm aan. Ook tijdens sportevenementen is het een verfrissende versnapering, hiervoor zijn onze t-shirt mintdispensers een leuk item. Bekijk eens ons aanbod in alle verschillende vormen en maten, er is vast iets voor u bij. Bestellen kan al v.a. 50 stuks. Uiteraard zijn onze mintjes gevuld met lekkere mintjes. Mintdispensers bedrukken wij per kleur of in full colour. En omdat dit een zeer geliefd artikel is, zijn sommige modellen leverbaar in onze 4 daagse spoedservice.

Weergave:TegelsLijst

Mintdispensers bedrukken in allerlei vormen en formaten

Mintdispensers zijn populair. Vandaar dat u bij PrimaRelatiegeschenken diverse vormen en formaten vindt. Ze zijn goedkoop in aanschaf waardoor u vele beursbezoekers of klanten blij kunt maken. Zo bouwt u uw reputatie op en laat u niemand met lege handen staan:

- mintdispensers in hartvorm
- mintdispensers in huisvorm
- vierkante, ronde en rechthoekige mintdispensers
- mintdispensers de luxe
- mintdispensers in auto of vrachtwagenvorm

Zo even een greep uit onze collectie om u op ideeën te brengen. Bestel een voorraad, zodat u altijd iets achter de hand heeft. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u de kleuren van uw beeldmerk optimaal in uw promotieartikel terug kunt laten komen. Ook voor restaurants is het leuk om na het afrekenen mintjes mee te geven. Zo heeft de klant voor een volgende reservering ook meteen uw bedrijfsgegevens.

Bepaal zelf uw aantal bij PrimaRelatiegeschenken

Mintdispeners zijn te bedrukken in grote en kleine aantallen. U bepaalt zelf v.a. de minimale afname de hoeveelheid. U ziet alles meteen in onze webshop, de prijs, de drukprijs en de uiteindelijke stuksprijs. Profiteer ook van onze kortingen bij hogere afnames. Staat u op een klein evenement, bestel dan lage hoeveelheden, u kunt immers altijd weer bijbestellen. Bekijk wat handig is en wat u wilt uitgeven voor uw promotiecampagne. Klanttevredenheid vinden wij belangrijk. Zijn er vragen of wensen, stel ze aan ons, we helpen u graag.

Samples aanvragen van mintdispensers

Het is soms lastig inschatten of de kleuren, zoals in onze webshop getoond, ook daadwerkelijk bij uw huisstijl passen. Blauw of oranje, er zijn zoveel verschillende tintkleuren. Ga voor het zekere en vraag een sample aan van uw favoriete mintdispenser. Bijkomend voordeel is dat u de mintjes ook meteen even kunt proeven. Past de kleur niet, dan kunt u altijd overstappen naar wit. Na uw sample aanvraag kunt u rustig een bestelling plaatsen. U ontvangt ook nog eens een drukproef vooraf. Wat u bestelt moet natuurlijk wel goed zijn. Met de drukproef voorkomen we fouten in de plaatsing van uw gegevens. Heeft u alles gecontroleerd, dan starten we de persen. Na circa 10 werkdagen ontvangt u dan uw bedrukte bestelling. Toch op zoek naar iets luxers? Bekijk dan onze mintdispenser de luxe, Wilt u kinderen ook iets meegeven? Kijk dan bij onze andere snoepartikelen, kinderen vinden vaak zakjes snoep of lolly's interessanter.