Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Mokken keramiek gekleurd

Mokken met logo in de leukste kleuren en modellen bestellen? Promotiemokken zijn een van de meest favoriete relatiegeschenken. Een logo op een mok wordt veelvuldig bekeken doordat het een dagelijks gebruiksvoorwerp is. U wilt uw klanten of relaties iets geven waarbij u optimaal gebruik maakt van opdrukmogelijkheden? Dan is een mok de juiste keuze. Kies uit vaatwasmachine bestendige drukmogelijkheden. We presenteren uw logo, tekst of boodschap aan de voorzijde of geheel rondom de mok. Laat de dag van de ontvanger goed beginnen, met een warm kopje koffie of thee uit uw bedrukte mok. Met een gevarieerd assortiment in kleuren en stijlen vindt u hier uw perfecte keuze. Uw klant is onder het genot van een warm drankje ontspannen en zal veelvuldig oogcontact maken met uw opdruk.

Weergave:TegelsLijst

Mokken met logo online bestellen

Mokken met logo bestelt u eenvoudig online. U kunt een onbedrukte of bedrukte bestelling plaatsen. Doorgaans heeft u de keuze uit 2 druktechnieken,  namelijk de vaatwasserbestendige transferdruk en de niet vaatwasserbestendige tampondruk. Tampondruk is een stuk voordeliger. Met een paar muisklikken plaatst u de bestelling. U kunt meteen uw logo meesturen? Wilt u het liever allemaal iets persoonlijker? Geef dan uw bestelling telefonisch door.

Gekleurde keramische mokken bedrukken

Onder keramiek verstaan we aardewerk. Aardewerk is zachter en poreuzer dan porselein. Door de glazuurlaag wordt het aardewerk verstevigd. U kunt keramische mokken in diverse kleuren bestellen. V.a. 10.000 stuks is dit mogelijk in elke kleur naar keuze. We hebben een aanbod in geheel gekleurde mokken of in een combinatie met voornamelijk wit. Kijk en geniet, klik en bestel.