Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Naamkaartkoorden

Eén van de meest populaire reclamedrager op beurzen, congressen en evenementen is wel de naamkaartkoord. Naamkaartkoorden worden ook wel keycords of lanyards genoemd. Met een (gekleurde) naamkaartkoord onderscheidt een bedrijf of organisatie zich makkelijker van een ander bedrijf. Zeker wanneer u kiest voor een uniek ontwerp. PrimaRelatiegeschenken biedt een divers assortiment aan (goedkope) naamkaartkoorden. Naamkaartkoorden kunnen ook direct met PVC hoes worden besteld. Zowel naamkaartkoord als hoesje kunnen bedrukt worden met logo of andere gegevens. Naamkaartkoorden bedrukken kan v.a. 100 stuks, hierbij varieert de levertijd van 6 tot 10 werkdagen. Naamkaartkoorden zijn te bestellen met metalen karabijnhaak, met veiligheidssluiting of met een extra mobiele telefoon clip. V.a. 500 stuks is het mogelijk om custommade naamkaartkoorden te laten maken. Met keuze uit verschillende karabijnhaken of clips en sluitingen. Mail ons voor de mogelijkheden.

Weergave:TegelsLijst

Naamkaartkoorden bedrukken - voor beurzen en congressen

Naamkaartkoorden bedrukken kan eenvoudig via Primarelatiegeschenken. U kunt de bestelling online plaatsen. U kunt naamkaartkoorden met PVC hoesjes of zonder PVC hoesjes bestellen. Het hoesje en koord kunnen we bedrukken met logo of gegevens. Naamkaarthouders zijn beschikbaar in verschillende lengtes en breedtes. U heeft de keuze uit diverse kleuren, zo is er altijd een kleur die bij uw huisstijlpast. Natuurlijk drukken we de artikelen in uw eigen huisstijlkleuren, ook wel PMS-drukkleuren genoemd. Onze website is overzichtelijk, u kunt meteen een bestelling plaatsen, een offerte of een sample aanvragen. We maken gebruik van minimale afnames, deze hebben we zo laag mogelijk gehouden. Wilt u toch een lager aantal, vraag dan een offerte op maat.

Bedrukte naamkaartkoorden - ook custom made mogelijk

Naast onze standaard te bedrukken naamkaartkoorden is het ook mogelijk om deze reclamedrager custom made te maken. Informaat bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Custom made naamkaartkoorden kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld. De minimale afname is 500 stuks. U kiest dan het materiaal, zoals plat geweven of geweven polyester. Zeer fijn geweven polyester naamkaartkoorden zijn ook geschikt voor full colour druk. Kies uit één van de standaard kleuren of bestel bedrukte naamkaartkoorden in een geheel eigen pms-kleur. De naamkaartkoord maakt u af met een karabijnhaak, buckle en eventueel veiligheidssluiting naar keuze. Tot slot ook hier weer de mogelijkheid tot het direct bijvoegen van een (bedrukt) PVC hoesje. U kunt via de mail een pdf-document opvragen voor alle mogelijkheden. Een custom made naamkaartkoord is een visitekaart voor uw organisatie. Zelf samen te stellen naar eigen wens, aan te passen voor het doel dat u voor ogen heeft. Met custom made artikelen onderschedit u zich nog meer van andere bedrijven.

Naamkaartkoorden met logo in full colour

Onze standaard collectie wordt doorgaans gedrukt in volle kleuren, maximaal 1 tot 4 kleuren. Heeft u echter een ontwerp met daarin een foto, kleurrijk logo of illustratie, dan kunt u een keuze maken uit diverse naamkaarthouders die full colour worden bedrukt. Het logo of ontwerp wordt dan door middel van sublimatiedruk aangebracht. De custom made versie kan met sublimatie druk, diverse standaard modellen kunnen met sublimatie druk. Zo is er ook voor een full colour logo of ontwerp een geschikte naamkaarthouder. Maak optimaal gebruik van de gehele lengte van het koord, een dubbelzijdige opdruk is zelfs mogelijk. Onze minimale afnames starten v.a. 100 stuks. U kunt een overzicht van full colour naamkaartkoorden via de mail bij ons aanvragen of bekijk het aanbod in deze categorie. Naamkaarthouders zijn ook leverbaar met een mobiele telefoonclip of een PVC schijf om het koord strakker of losser te dragen. De PVC schijf kan vervolgens weer full colour bedrukt worden.

Naamkaartkoorden snel geleverd

De kortste weg naar een snelle levering is een directe online bestelling via onze website. Wanneer u uw logo direct meestuurt, kunnen we meteen aan de slag. U ontvangt zo snel mogelijk de drukproef via de mail. Ter extra controle en ter beoordeling van de druk. Na akkoord op de drukproef kunnen we de naamkaartkoorden binnnen 4 werkdagen bedrukken en in circa 6 werkdagen leveren. Bij de bestelling kunt u de gewenste leverdatum bijvoegen. Onze site maakt gebruik van staffelprijzen. Dit houdt in, des te meer u bestelt, des te lager de stuks- en drukprijs. Zeer grote aantallen hebben een langere levertijd, maar we overleggen altijd met u of de leverdatum haalbaar is. Benieuwd of we uw levertijd kunnen redden? Klik dan meteen op de offerte aanvraag button. Mailen of bellen gaat nog sneller.

Kleine aantallen naamkaartkoorden laten bedrukken

Op zoek naar kleine aantallen bedrukte naamkaartkoorden? En zoekt u een lager aantal dan onze minimale afname? Geen nood, tegen een toeslag kunnen we ook kleine aantallen naamkaartkoorden bedrukken. Dit geldt voor 90% van ons aanbod in dit artikel. Mail ons uw wensen en we brengen een offerte voor u uit.