Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Notitieboekjes met PU leren omslag

Tot de effectieve relatiegeschenken behoren zeker bedrukte notitieboekjes. In het dagelijks kantoorleven of in de thuissituatie is een notitieboek met PU leren omslag een onmisbaar gebruiksartikel. PrimaRelatiegeschenken biedt een gevarieerd assortiment aan PU leren notitieboekjes, te bedrukken met eigen logo, slogan of bedrijfsgegevens. Snel even een notitie maken, gegevens bijhouden of belangrijke gedachtes noteren. Notitieboekjes maken het mogelijk om alle goed georganiseerd bijeen te houden. Met keuze uit verschillende maten en kleuren, in softcover of in hardcover model. Notitieboekjes van PU leer laten bedrukken en snel in circa 8 werkdagen geleverd. V.a. kleine aantallen te bestellen.

Weergave:TegelsLijst
 • PU notitieboek

  PU notitieboek

  € 1,51
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • ARCONOT - A5 notitieboek, gelinieerd

  ARCONOT - A5 notitieboek, gelinieerd

  € 1,55
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • SOFTNOTE - PU notitieboek

  SOFTNOTE - PU notitieboek

  € 4,43
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:

Notitieboekjes PU leer met logo, de mogelijkheden

Notitieboekjes kunnen op verschillende manieren gepersonaliseerd worden met logo. Naast een kleurendruk is embossing of debossing beschikbaar. De keuze van de bedrukking is een kwestie van smaak. Belangrijk is dat u een stijlvol relatiegeschenk laat maken. Notitieboekjes zijn immers praktisch in gebruik en u wilt uw logo of beeldmerk fraai uitdragen. Het begint met de kleurkeuze van het notitieboekje. Daarnaast kunt u boekjes vinden met leeslint, elastiekomslag of met balpen. Belangrijk is dat u de goede formaat uitkiest. Notitieboekjes zijn makkelijk mee te nemen in een (documenten)tas. 

Notitieboekjes PU leer bedrukken

U kiest uit ons gevarieerd aanbod in bijv. notitieboekjes van PU leer in A4 of A5 formaat. Kies de kleur, het aantal en de gewenste kleurendruk. Bij de bestelling kunt u meteen uw logo of drukbestand meesturen. Voordat wij uw PU leren notitieboekjes gaan bedrukken ontvangt u een drukproef via de mail. Benieuwd naar de verschillende drukmogelijkheden? We helpen u graag de juiste druktechniek te kiezen. Liever eerst een sample ontvangen? Bij ieder product vindt u de sample aanvraag button.

Waarom notitieboekjes als relatiegeschenk bestellen?

Ondanks dat we in een digitale tijdperk leven hebben we toch nog steeds de behoefte om snel aantekeningen te maken. Pennen en notitieboekjes als relatiegeschenk zijn nog nooit zo populair geweest. Een notitieboekje ligt altijd klaar voor gebruik, een krabbeltje, een tekening een gedachte, alles wat je nodig hebt is een pen en die kan zelfs meegeleverd worden. Uw logo bedrukken we prominent op de voor- of de achterzijde. Zo bent u er zeker van dat uw beeldmerk in het geheugen van de gebruiker staat gegrift. Maak gebruik van onze voordelen:

Mail, bel of chat met ons voor al uw vragen en ideeën.

 • ruime keuze in formaat en kleur
 • gratis drukproef vooraf
 • sample aanvraag mogelijkheden
 • snelle levertijden
 • scherpe prijzen
 • alles uit voorraad leverbaar