Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Notitieboekjes met bamboe omslag

In exotische stijl relatiegeschenken bestellen? Notitieboekjes met bamboe omslag kunnen stijlvol gegraveerd worden met uw logo. Notitieboekjes van bamboe zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Bamboe is een sterk materiaal. Met de keuze voor dit product toont u uw welzijn voor het milieu. Uiteraard zijn de notitieblaadjes gemaakt van gerecycled papier. Daarnaast kan de notitieboek geleverd worden met een bijpassende bamboepen. De pen kan ook worden gegraveerd. Deze relatiegeschenken bestelt u al v.a. een klein aantal. Denk eens aan het weggeven van notitieboekjes met bamboe omslag bij het verwelkomen van nieuwe studenten of voor andere speciale gelegenheden. Ieder bamboe notitieboek is uniek, vanwege het natuurlijk materiaal.

Weergave:TegelsLijst

Notitieboekjes bamboe graveren

Ook al zijn we veel bezig met onze computer, laptop of tablet een notitieboek blijft onmisbaar. Deze promotie notitieboeken hebben een geweldig uiterlijk door het gebruik van natuurlijk materiaal. Voor ieder vergadermoment of voor het maken van aantekeningen blijft een notitieboek onmisbaar. We willen nog altijd snel even iets op papier zetten, snel binnen handbereik hebben of snel iets kunnen opzoeken. Uw logo graveren we op de voorzijde van het boekje. Met een speciale CO2 laser graveren wij uw persoonlijke gegevens of uw logo. U kunt al notitieboekje van bamboe laten graveren v.a. 50 stuks.

Diverse mogelijkheden

Naast bamboe notitieboekjes zijn er notitieboekjes van kurk, karton, leer en pu leer. Bamboe is een vrij nieuw product. U steelt ongetwijfeld met deze uitvoering de show. Het heeft klasse en het heeft ruime toepassingsmogelijkheden. Voordat wij uw logo graveren op de omslag ontvangt u een gratis drukproef via de mail. Nieuwsgierig naar het product? Vraag dan een sample aan van een bamboe notitieboekje naar keuze. Milieuvriendelijke materialen worden als geschenk steeds populairder.

Waarom PrimaRelatiegeschenken?

PrimaRelatiegeschenken biedt u de allernieuwste modellen bamboe notitieboekjes. Met professionele graveermachines bewerken wij de artikelen. Uw logo wordt strak en stijlvol gelaserd. Daarnaast kunt u bij ons in bijna elk gewenst aantal bestellen, hebben we korte levertijden, bijna altijd alles op voorraad, ontvangt u (gratis) samples en een gratis drukproef vooraf. Met onze snelle reactietijd beantwoorden we al uw vragen. Bovendien kunt u terecht met al uw ideeën en kunt u bijna elk promotioneel product kopen tegen de scherpste prijs. Naast bamboe notitieboekjes kunt u bijv. ook bij ons terecht voor bamboe pennen, bamboe usb-sticks en bamboe tassen. Bamboe is een veelzijdig toegepast product, geschikt voor zowel bedrukken als een stijlvolle gravure.