Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur


Levertijd
Onderzetters bedrukken

Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u prachtige onderzetters bedrukken. Een nuttig reclameartikel dat kringen op de tafel voorkomt en er ook nog eens geweldig uitziet met logo, foto, tekst of illustratie. U kunt bedrukte onderzetters bestellen in werkelijk allerlei uitvoeringen, materialen en modellen. En zelfs in complete sets. Deze handige accessoires zullen door uw klant gewaardeerd worden. Of maak deze op maat voor gebruik in de bedrijfskantine, kantoor, hotel of restaurant. Bij ieder drankje bent u volop in beeld. Stijlvolle bamboe onderzetters graveren of onderzetters met logo in full colour uitvoering. Met mogelijkheden in anti-slip uitvoering of mét flesopener. Laat u verrassen.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte onderzetters in allerlei vormen

Welke bedrukte onderzetters nu te bestellen, er is zoveel keus. Baseer uw keuze op materiaal, vorm en drukmogelijkheid. Wilt u een kleurrijke weergave, dan kunt u terecht bij alle full colour opties. Andere mogelijkheden zijn:

- onderzetters van bamboe
- onderzetters van hout
- onderzetters in eigen vorm
- onderzetter sets
- onderzetters van kunststof
- drie delige combi set met muismat

Toon aan uw gasten, bezoekers of klanten uw beeldmerk. Gebruik hiervoor mooie en in het oog springende modellen. We hebben ze beschikbaar in rond, vierkant en zelfs eigen vorm. Met de eigen vorm optie kunt u de vorm van uw eigen logo nabootsen, een grotere merkherkenning gegarandeerd. Bestellen is mogelijk vanaf de minimale afname of in kleinere aantallen op aanvraag. Liever eerst beoordelen? Vraag van uw favoriete exemplaar eerst een proefmodel aan. Een bedrukking kunnen we tonen door middel van een gratis drukproef.

Onderzetters bedrukken tot in full colour

Praktisch inzetbaar, onderzetters die u tot in full colour kunt laten bedrukken. Zorgeloos warme en koude dranken presenteren op de mooiste modellen. En meteen ook profiteren van het verspreiden van uw merkgegevens. Zo kan een terrasbezoek nog meer ambiance geven. We hebben onderzetters die enkele malen gebruikt kunnen worden, u kunt echter ook terecht voor stijlvolle en duurzame exemplaren. Dit accessoire is op allerlei manieren te personaliseren. Een opdruk is mogelijk per kleur en in full colour. Bamboe en kurken uitvoeringen kunnen we ook graveren. Profiteer van aantrekkelijke prijzen en geniet van oplopende kortingen bij grotere afnames. In onze shop kunt u meteen een bestelling plaatsen. De totaalprijs geeft meteen alle kosten weer, inclusief verzenden en drukproef(ven) via de mail. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook helpen we u graag met de opmaak van het drukbestand. De productspecificaties geven aan of het artikel geschikt is voor koude en/of warme dranken. Het genieten kan gauw beginnen!