Productfilter

Prijs

t/m

Levertijd

Oplaadstations

Ideaal voor het hele gezin. Centraal meerdere smartphones en tablets supersnel opladen. Voorzien van meerdere poorten en opties, zoals een draadloze oplader. Het ultieme relatiegeschenk voor ieder gezinslid. Te bestellen v.a. zeer kleine aantallen. Plaats het oplaadstation centraal in huis of op de werkplek en iedereen laadt eenvoudig een tablet of smartphone. Stijlvol design in meerdere uitvoeringen en opties leverbaar. Te bedrukken met eigen logo of tekst in 1 of meerdere drukkleuren. Uiteraard per stuk verpakt met gebruiksaanwijzing. Meer ideeën opdoen? Bekijk dan onderstaande categorieën.

PowerbanksDraadloosOplaadsetsUSB kabels

 

 

Weergave:TegelsLijst

Oplaadstations bedrukken met eigen logo

Ieder gezin heeft meerdere smartphones en tablets in gebruik. Voor school, games of voor het werk. Met een oplaadstation laadt men eenvoudige meerdere apparaten op. Uw logo drukken we op een zichtbare plaats, zodat meerdere mensen uw beeldmerk onder ogen krijgen. Een bedrukking kan in 1 of meerdere drukkleuren. U ontvangt vooraf altijd een drukproef ter goedkeuring.

Gratis sample op zicht van een oplaadstation met eigen bedrukking

Nieuwsgierig naar een te bedrukken oplaadstation voor uw bedrijf? Plaats direct online een bestelling voor een gratis sample op zicht. We sturen u snel en gratis een proefexemplaar. Zo kunt u direct beoordelen of dit relatiegeschenk passend is voor uw organisatie.

Oplaadstations met logo bedrukken van hoge kwaliteit

Al onze artikelen voor smartphones en tablets voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U wilt immers een goed product als attentie weggeven. Naast een hoogwaardige bedrukking is ook het apparaat zelf geschikt voor langdurig gebruik. Er zijn een aantal mogelijkheden om oplaadstations te bedrukken met eigen logo. Passend binnen uw budget en mogelijkheden. Voor al uw vragen kunt u terecht via de chat, telefoon of mail.