Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Opvallende tassen

Op zoek naar leuke, mooie en verrassende tassen met opdruk? Grappige, fraaie, luxe en stoere tassen bedrukt met eigen logo. Originele tassen waar u de show mee steelt. Tassen die de perfecte reclamedrager zijn voor uw bedrijf. U ziet de meest originele tassen voorbij komen in deze categorie. Tassen die gemaakt zijn om uw logo of reclame te presenteren. In stijl, met een meerkleurendruk of full colour. Zoals promotie bedoelt is. Durft u het aan? Kies uit een bijzonder selectie van de meest in het oog springende tassen, waaronder boodschappentassen, shoppers, rugtassen, schoudertassen of draagtassen. Al deze tassen hebben 1 ding gemeen. Ze zorgen dat uw opdruk, uw reclameboodschap aandacht krijgt. Reclame maken draait om opvallen, maar wel zo daad uw promotieartikel ook daadwerkelijk gebruikt wordt. En dat lukt met deze artikelen. Dagelijks bruikbaar zorgen ze voor verrassende complimenten van uw klanten en relaties. Kies uit verschillende materialen, zoals non-woven, jute, katoen en polyester. Wij zijn benieuwd welke reclame tas u kiest voor uw nieuwste promotie.

Weergave:TegelsLijst

Tassen met opdruk bestellen

Onze meest fraaie selectie tassen met opdruk bestelt u eenvoudig online. We leveren alles uit voorraad, zowel onbedrukt als bedrukt. Vele modellen zijn leverbaar in frisse kleuren of zijn tweekleurig uitgevoerd. Met draagkoorden, hengsels, draagkettingen, werkelijk alle mogelijke draagriemen komen voorbij. Uw opdruk plaatsen we in één drukkkleur, een meerkleurendruk of full colour. Afhankelijk van de tas en de daarbijbehorende drukmogelijkheden. Een bestelling plaatst u in de webshop, waar u ook de offertebutton en de samplebutton vindt.

Mooie tassen in kleine aantallen bedrukt

Vanaf 50 of 100 stuks de meest originele tassen bestellen. Bedrukt met uw logo, bedrijfsgegevens of reclame, dat kan bij PrimaRelatiegeschenken. U hoeft geen grote aantallen af te nemen. Voor kleinere events, de kleine gebruiker of speciale gelegenheden. U bestelt gewoon het aantal dat u nodig heeft. Zonder poespas. Na uw bestelling ontvangt u van ons een drukproef via de mail. Tevreden met uw logo weergave? Dan gaan we de tassen bedrukken. Liever toch iets wijzigen? U ontvangt van ons een nieuwe drukproef. Wij leveren uw tassen bedrukt, zoals u het wenst. Mooie tassen met opdruk bestellen, om te shoppen, om boodschappen te doen, om te sporten of gewoon om allerlei spullen in mee te nemen. En dat allemaal vanaf kleine minimale aantallen.

Fraaie reclame tassen in onze collectie

Wijntassen, bigshoppers, kinderrugtassen en deels bewerkte handtassen. U ziet een gevarieerd assortiment voorbij komen. Onze custom made boodschappentassen bestelt u al vanaf 1000 stuks. U kent ze wel, de gele Jumbo-tassen of de blauwe AH-tassen. Deze fraaie shopppers, gelamineerd, en geschikt voor de wekelijkse boodschappen worden full colour bedrukt. Bestel uw tas bedrukt met een geheel eigen ontwerp. Lichte en praktische tassen om uw reclame over te brengen. We tonen u de meest aparte koeltassen, strandtassen en kindertassen. Met onze reclame tassen zullen uw klanten met stomheid geslagen zijn. Maar dat is voor u al geen verrassing meer.

Uw logo op tassen bedrukt, een uitmuntend relatiegeschenk

In ons veelzijdig aanbod in allerlei soorten, materialen, kleuren en uitvoeringen vindt u de tas die aansluit bij uw bedrijf én doelgrope. Als relatiegeschenk kunt u tassen met opdruk in een combinatieorder plaatsen. Wilt u 100 rode én 100 groene tassen? We regelen het graag voor u. Uw logo plaatsen we met diverse druktechnieken, waarbij de meest gangbare en voordelige druktechniek op de site staat vermeld. Uw logo op tassen op een ander manier bedrukken? Soms is het nodig, bij ingewikkelde of kleurrijke logo's. Wij zoeken de druktechniek die het beste past. Ons doel is dat u reclame maakt met de perfecte druk.