Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Opvouwbare paraplu's bedrukken

Zorgeloos onderweg, ook als het regent, kan door opvouwbare paraplu's te laten bedrukken en uit te delen als relatiegeschenk. Opvouwbaar betekent inklapbaar, waardoor de paraplu kleiner wordt en handzamer is om mee te nemen. Een opvouwbare paraplu past makkelijk in een tas, rugzak of fietstas. We hebben deze in allerlei uitvoeringen, van klassiek tot modern. Kies bijvoorbeeld voor een automatische paraplu die snel opent, zodat u bij een onverwachte plensbui niet doorweekt wordt. Wilt u zichzelf én uw kostbare spullen drooghouden, bestel dan een groot formaat paraplu. Voor de kleintjes zijn er leuke kinderparaplu's. Met een bedrukking van uw logo of tekst zorgt u ervoor dat u herkenbaar in beeld bent. Dit kan op de paraplu, maar ook op de hoes. Gegarandeerd dat uw bedrijfsgegevens de fraaiste plekken zal ontmoeten, zoals in de duinen tijdens een wandeling of gewoon in het stadsbeeld op de markt.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Diverse opties om opvouwbare paraplu's te bedrukken

Bij PrimaRelatiegeschenken heeft u voldoende keuze uit diverse soorten en maten paraplu's. Uiteraard ook leverbaar in verschillende kleuren. U vindt bij ons bijvoorbeeld:

- opvouwbare paraplu's met stalen frame
- opvouwbare paraplu's met binnenzijde print
- opvouwbare dubbellaagse paraplu's
- opvouwbare paraplu's met geventileerde constructie
- opvouwbare paraplu's met LED verlichting

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden, ook aangaande het materiaal van het doek en kleurvorming. Zo hebben we bijvoorbeeld een paraplu met een voorbedrukte regenwoudprint aan de binnenzijde. Is er regen, dan stemt deze print u toch vrolijk. Pas uw kleurkeuze aan bij het gebruik van de paraplu. Naar sombere evenementen neemt u vaak een zwarte of blauwe paraplu mee. Maar bij andere gelegenheden is een vrolijk gekleurde paraplu leuk om mee te nemen. Voor elke situatie is er voldoende keuze.

Sterk voor de dag komen door opvouwbare paraplu's bedrukken

De ene paraplu is de andere niet, bedenk dus vooraf goed welke opvouwbare paraplu's u wilt laten bedrukken. In ons land hebben we nu eenmaal veel wind en regen, daar past een paraplu bij die tegen een stootje moet kunnen. Voor de herfst en de winter gebruikt u daarom vaak een ander soort paraplu dan voor de lichtere regenbuien in de zomer. Tegenwoordig is een paraplu ook geschikt om u tegen de zon te beschermen. Onze temperaturen wisselen zich steeds extremer af. Handig is dan een reflecterende paraplu. Voor winterse buien is een opvouwbare paraplu van pongee met glasvezel baleinen de beste keuze. Een glasvezelconstructie is oersterk en flexibel. Geeft u een paraplu weg tijdens een evenement in september, kies dan voor een stevige opvouwbare paraplu. Laat het bedrukken met uw logo, beeldmerk in kleur, dan heeft u een prima item om weg te geven. Deze kan dan ook meteen voor de zwaardere wintermaanden gebruikt worden. Mail of bel ons voor een offerte, dan weet u precies wat dit reclameartikel u gaat kosten. We helpen u graag.

Opdrukinformatie voor dit reclameartikel

Onze opvouwbare paraplu's openen zich automatisch door één druk op de knop. Bij het ontvouwen komt uw logo te voorschijn. Om uw logo te plaatsen maken wij gebruik van verschillende drukmachines. U heeft daarom de keuze uit verschillende drukopties:

- zeefdruk op 1 of meer panelen
- transferdruk op 1 of meer panelen
- digitale druk op 1 of meer panelen
- geheel rondom druk

Automatische paraplu's zijn handig voor onderweg door het kleine, compacte formaat. Maar wanneer de paraplu is geopend ontvouwt zich een groot drukformaat voor logo's, teksten en afbeeldingen. Eén of meerdere panelen kunnen worden bedrukt. Kiest u voor het bedrukken van meerdere panelen, dan worden vaak de tegenoverelkaar liggende panelen voorzien van uw gegevens. Wij sturen u vooraf een drukproef, om u te laten zien hoe het geheel na druk er uit komt te zien. Passen uw drukkleuren bijvoorbeeld bij de kleurkeuze van de paraplu? Is alles naar wens dan plannen we de order in, wilt u iets aanpassen, dan gaan we dit voor u regelen.

Hoeveel opvouwbare paraplu's bedrukken

Een lastige vraag is altijd, hoeveel opvouwbare paraplu's zal ik gaan bedrukken? Het antwoord hierop is afhankelijk van uw budget en de manier waarop u dit artikel in uw promotiecampagne wilt invoeren. Voor wie zijn de paraplu's? Wanneer u hier antwoord op heeft, is het makkelijk om het geschikte aantal te bestellen. Soms is het handig om gebruik te maken van onze staffelkortingen. Des te meer u bestelt des te lager de prijs wordt. Een paraplu is nooit weg, gaat niet stuk bij u in het magazijn. Dus ook voor een langere periode kunt u inkopen. Natuurlijk wilt u vooraf weten of u iets goeds koopt. Onze medewerkers helpen u graag. Zij kunnen advies geven over de sterkte en het gebruiksgemak. Om u nog meer zekerheid te geven kunt u een proefmodel aanvragen. Klanttevredenheid is bij ons van groot belang, we willen graag dat uw wensen voor opvouwbare paraplu uitkomen.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: