Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Pakjes snoep bedrukken

Als voordelige traktatie kunt u pakjes met snoep bedrukken. Snoep is de benaming voor zoete lekkernijen. Er zijn maar weinig mensen die u niet blij kunt maken met deze zoetwaren. Wij hebben voor u een keuze uit de lekkerste soorten. Denk hierbij eens aan mintjes, chocoladepastilles, hartjes, jelly beans of pepermunt. Er is van alles mogelijk om uw klant eens onverwacht te verrassen. In pakjes zitten meer snoepjes, een pakje kan daarom makkelijk in een tasje of jaszak worden meegenomen. Zo blijft u langer in de herinnering van de klant. Er zijn verschillende verpakkingsvormen. Natuurlijk kunt u onze snoep onbedrukt bestellen, maar het is natuurlijk veel mooier om deze artikelen te voorzien met uw logo of tekst. PrimaRelatiegeschenken plaatst al uw gegevens in kleur op de snoeppakjes. De bedrukking is superscherp en bestellen kan al in kleine aantallen.

Weergave:TegelsLijst
 • Pepermuntpakje met 13 mints

  Pepermuntpakje met 13 mints

  € 0,09
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:

Diverse keuzes in pakjes met snoep bedrukken

Er is voldoende keuze om pakjes snoep te bestellen en deze vervolgens te bedrukken met een eigen logo. De kleurkeuze is ook enorm omdat de pakjes all over gedrukt worden. Zo kunt u dus een geheel eigen draai aan uw ontwerp geven. Dit is er mogelijk:

- pepermuntpakjes
- fruitpastilles in pakjes
- dextrose fruitmintjes in pakjes
- kartonnen huisje gevuld met twee grote mintjes
- diverse blisterpakjes
- pakjes met kauwgum

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden, hiervoor kunt u terecht bij ons thema chocolade en snoep. Ook chocolade kan bijvoorbeeld in pakjes geleverd worden. Een veelkleurig bedrukt artikel valt natuurlijk gauw op. Zeker wanneer u op een beurs staat met andere bedrijven die ook promotieartikelen weggeven. Dan doet een kleurrijk relatiegeschenk het erg goed en u wijkt op deze manier ook af van de meestgangbare relatiegeschenken. Met de aankoop van pakjes snoep valt u op, zeker wanneer u een leuk ontwerp plaatst, en daar is het tenslotte toch eigenlijk om te doen.

Snoep van overwegend Nederlands fabricaat

Onze snoeppakjes worden voorzien van snoepjes van Nederlands fabricaat, met de toepasselijke naam DutchDex. Zo weet u dat u iets goeds en smaakvol in huis haalt. De opdruk verzorgen wij natuurlijk voor u tot in de puntjes, maar de smaak wil ook wat. Onze pakjes bevatten daarom de lekkerste mintjes, fruitpastilles, pepermuntjes en andere smaken. Bestellen is heel eenvoudig en kunt u direct online regelen. Beslis welk aantal u neemt, welke verpakkingsvorm en de daarbijbehorende drukmogelijkheid. U krijgt de totaalprijs in beeld, met daaronder de uiteindelijke stuksprijs. Zo weet u meteen wat de prijs per stuk is.

Diverse hoeveelheden pakjes snoep bedrukken

De ene gebeurtenis is de andere niet. Wilt u pakjes snoep uitdelen op een grote beurs, dan zult u er waarschijnlijk veel willen bestellen. Heeft u een kleiner evenement dan volstaat een kleine hoeveelheid. Heeft u een eenmalig event dan weet u waarschijnlijk hoeveel pakjes snoep u wilt laten bedrukken. Maar u kunt ze ook het hele jaar door weggeven. Aan winkelbezoekers, klanten die bij u misschien even moeten wachten. Dan is het moeilijker in te schatten. U kunt daarom bij ons altijd nabestellen. Een nabestelling wordt ook nog eens supersnel geregeld. Bekijk ook gewoon even wat prijstechnisch handig voor u is.

Drukopties bij PrimaRelatiegeschenken

Om uw pakjes snoep keurig te kunnen bedrukken, passen wij verschillende druktechnieken toe. De ene verpakking is rond, de andere vierkant, weer een andere heeft een platte vorm. Onze verschillende drukmachines kunnen gelukkig overal bij komen. Laat eens een artikel full colour bedrukken, hierbij is heel veel mogelijk, zoals kleurrijke foto's en afbeeldingen. U kunt vaak ook nog een pakkende tekst bijplaatsen. Vraag vrijblijvend eens een drukproef aan, zo krijgt u een beter beeld van uw artikel met opdruk. Wanneer u dan tevreden bent plaatst u alsnog de bestelling. Stel al uw vragen direct via de mail of bel ons gewoon even op nummer 085 792 0094.