Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

KleurLevertijd


Paraplu bedrukken

Weergave:TegelsLijst

Paraplu bedrukken met bedrijfslogo, blijf in beeld

Waarom de paraplu bedrukken? Een paraplu is een heel mooi en praktisch relatiegeschenk en tevens promotieartikel om aan uw klanten mee te geven. Bijvoorbeeld wanneer u op een beurs staat of een evenement. Of u geeft een dergelijk presentje weg tijdens een feestdag. Het wordt door klanten daarna veelvuldig gebruikt, zeker gezien het Hollandse wisselende weerbeeld. Daarom is het belangrijk dat deze paraplu voorzien is van uw eigen bedrijfslogo of een herkenbare boodschap. Op deze manier blijft u als onderneming in beeld bij de klanten en tevens voor relaties van deze klanten. Immers, het logo valt altijd goed te lezen wanneer bij regenachtig weer de paraplu uitgeklapt wordt.

Verschillende mogelijkheden in paraplu bedrukken

Bij ons als PrimaRelatiegeschenken.nl bestelt u het aantal dat u nodig denkt te hebben en laat u deze natuurlijk allereerst door ons bedrukken. Er zijn vele druktechnieken mogelijk. Overleg met ons wat uw eigen wensen zijn en we bekijken wat de beste druktechniek daarvoor is. U hebt bij ons de volgende drukmogelijkheden:

• Zeefdruk
• Tampondruk
• Full colour bedrukking
• Rondom bedrukking
• Digitale bedrukking

Dit zijn allemaal technieken met verschillende effecten. Vooraf ontvangt u een digitale drukproef want u wilt natuurlijk graag weten hoe de bedrukte paraplu’s eruit komen te zien. U kunt uiteraard altijd een wijziging in de drukproef aangeven.

Logo aanleveren voor het bedrukken van de paraplu

Om relatiegeschenken, in dit geval de paraplu’s, te laten bedrukken, dient u uw aan te leveren in een eps- of pdf-bestand. Heeft u dit niet? Tekst kunnen wij voor u omzetten naar het juiste bestandsformaat. Voor kleurrijke afbeeldingen en/of illustraties, mail dan jpg-bestanden in de hoogst mogelijke resolutie. Het is toch de bedoeling dat uw bedrijfslogo van het parapluscherm afspat en goed opvalt. Hoe dan ook, wij helpen u graag met het omzetten van het bestand. Wij geven hierin graag advies. Bel of mail ons zodat we er samen uitkomen om het geheel tot een goed resultaat te brengen.

Soorten paraplu’s

Er zijn verschillende soorten paraplu’s te bestellen en tevens in de benodigde aantallen. Een opvouwbare paraplu is heel handig om mee te nemen in een tas en neemt weinig ruimte in. Bij de automatische paraplu hoeft u alleen maar op het knopje te drukken en vervolgens springt deze meteen open. Zo is er ook nog de golfparaplu of Royal Class paraplu, kortom de keuze is reuze. Dit is ook het geval qua kleurkeuze. Kies bijvoorbeeld voor één mooie felle kleur zoals rood, groen of geel of ga juist voor de rustige en klassieke kleuren zoals zwart, blauw of bruin. Of laat uw keus vallen op een tweekleurige paraplu. Het materiaal voor het handvat kunt u ook zelf bepalen, bijvoorbeeld hout of aluminium en dat geldt tevens voor het frame. Geef uw wensen door en laat eerst een duidelijke offerte maken.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: