Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Full colour paraplu's

Een goed reclamesucces begint bij de keuze van een bruikbaar relatiegeschenk, laat daarom eens paraplu's full color bedrukken. U laat op deze manier niemand in de regen staan en u toont dat u ook bij slecht weer voor iedereen klaarstaat. Geef dit leuk item aan klanten, werknemers, relaties of een ander doelgroep. U vindt in deze categorie alle mogelijkheden om kleurrijke logo's of afbeeldingen te plaatsen. Deze modellen kunnen namelijk full colour worden bedrukt. Iedereen kan tijdens slechte weersomstandigheden wel een paraplu gebruiken. Of u nu meteen met een paraplu uit huis gaat of deze meeneemt in een tas of in de auto. Opvouwbare modellen kunnen gemakkelijk worden meegedragen. Klassieke handmatige modellen blijven ook onverminderd populair, zeker als ze ook als wandelstok kunnen worden gebruikt. Door het plaatsen van uw beeldmerk maakt u reclame, die vervolgens door allerlei passanten en tegemoetkomers kan worden gezien. Maak gebruik van de grote drukruimte door ook een slogan of passende tekst te laten drukken.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Hoogwaardige en weerbestendige paraplu's bedrukken in full color

Hoogwaardige paraplus op een scherpe manier bedrukken in full colour is voor ons in een handomdraai gedaan. Daarbij dient zowel de paraplu alsook de opdruk weerbestendig te zijn. Gelukkig is dat door gebruik te maken van de digitale transferdruk geen probleem. Voor de paraplu geldt, de beste modellen zijn die, die gemaakt zijn van pongee doek en glasvezelbaleinen. Daarbij is er van alles mogelijk:

- stormparaplu's
- golfparaplu's
- opvouwbare automatische paraplu's
- handbediende paraplu's

Naast uw gegevens kunt u een foto van uw bedrijf of product plaatsen. Natuurlijk kan ook een andere soort afbeelding. Er is veel keuze in verschillende kleuren paraplu's, maar ook formaat, kwaliteit en bediening is van essentieel belang. Voorkom irritatie bij de gebruiker, u kunt beter iets meer uitgeven aan een goede kwaliteitsparaplu, dit vertaald zich terug in de betrouwbaarheid van uw bedrijf. De waarde als reclame artikel ligt bij een paraplu zowiezo hoger, omdat niet alleen uw klant het logo leest, maar ook voorbijkomende voetgangers of andere passanten.

Een bestelling van full colour bedrukte paraplu's plaatsen

Niemand vindt het leuk om in de regen te staan. En helaas valt er gedurende het hele jaar genoeg regen. Profiteer dus optimaal van deze weersomstandigheden door een bestelling van full colour bedrukte paraplu's te plaatsen. U regelt simpelweg alles online. Vul de benodigde gegevens in en stuur meteen uw logo mee. Een logo ontvangen we graag in een eps-, ai- of pdf-bestand. Dit zijn de bestandstypes waarbij we makkelijk aanpassingen kunnen doen. U ontvangt daarna van ons een digitale proef. Zo kunt u gemakkelijk controleren of de opdruk op uw paraplu naar wens is. Foto's en kleurrijke afbeeldingen drukken wij met een digitale transferdrukmachine. Dit kan op één balein, maar u kunt ook meerdere baleinen van dezelfde of wisselende gegevens laten drukken. 

Vraag een gratis proefexemplaar aan

Een paraplu die u full colour laat bedrukken treft nu eenmaal niet de leukste weersomstandigheden. Het zal dus ook goed bestand moeten zijn tegen verschillende typen regenbuien, windstoten en andere weersinvloeden. Dit zorgt ervoor dat een paraplu frequent gebruikt gaat worden. Tijdens een dagje uit, op vakantie of onderweg naar het werk.  Daarom is het belangrijk dat de paraplu gemaakt is van degelijke materialen. Immers, de ene paraplu is de andere niet. Vraag bij PrimaRelatiegeschenken online een proefexemplaar aan. Dit kan ook meteen in uw huisstijlkleur. Ontdek en test dan rustig op uw gemak de waarde van dit artikel voor uw bedrijf. Heeft u bovendien vragen over de kwaliteit, onze ervaring of drukmogelijkheden? Bel of mail ons, we adviseren u graag.

Hoe snel zijn paraplu's full colour te bedrukken

U heeft een leuke weggeefactie met paraplu's bedacht. Daarbij is de levertijd vaak van essentieel belang. Soms komt een jubileum sneller dan verwacht en ontdekt u ineens dat u toch in tijdnood komt. Een groot deel van onze paraplu's zijn supersnel full colour te bedrukken. De levering varieert van slechts 4 tot soms 10 werkdagen. Dit betekent dat we binnen één week al deze bruikbare items kunnen leveren. Overleg altijd met ons even uw deadline, zodat wij een en ander zo in kunnen plannen dat u alles tijdig ontvangt.

PrimaRelatiegeschenken is er voor u

Naast paraplu's zijn er uiteraard nog veel meer artikelen die te gebruiken zijn bij herfstachtige of winterse omstandigheden. Zo kunt u uw klanten ook beschermen tegen de regen door regenponcho's te laten bedrukken. Deze zijn er werkelijk in heel veel uitvoeringen. Verhoog de veiligheid van automobilisten door ijskrabbers met een fullcolour logo geschenk te geven. Er zijn zoveel mogelijkheden om het leven van uw klanten en relaties iets makkelijker te maken. En vergeet ook de kinderen niet, we hebben ook een aantal leuke kinderparaplu's. Maak een artikel helemaal af door in full colour allerlei gegevens te drukken, u zult er hoge ogen mee scoren. Maak bij ons gebruik van:

- gratis verzending van bedrukte orders
- betaling op factuur achteraf
- testexemplaren
- snelle leveringsmogelijkheden
- scherpe prijzen

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: