Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Kleine aantallen paraplu's bedrukken

Doorsta regen en wind en laat eens paraplu's bedrukken in kleine aantallen. Een artikel met een ongelooflijk promotiepotentie. Paraplu's worden immers gebruikt onderweg. Zo valt uw bedrukking op in het straatbeeld en krijgen dus veel meer mensen uw bedrijfsgegevens onder ogen. Een paraplu is niet duur in aanschaf. Voor slechts enkele euro's per stuk kunt u ze al bij ons bestellen. Met keuze uit diverse kleuren, vormen en formaten. Zelfs paraplu's die bestand zijn tegen storm, onze zogenaamde stormparaplu's, Daarnaast vindt u natuurlijk nog veel meer mogelijkheden, zoals automatische en opvouwbare paraplu's. Deze laatste hebben een compact formaat, dus ideaal om mee te nemen in bijv. een fietstas. Zo komt u een onverwachte regenbui droog door. In deze categorie kunt u bestellen in elk aantal, dus ook lager dan de getoonde minimale afnames. Nieuwsgierig? Bekijk ons aanbod en mail eventueel voor een offerte om een kleine oplage paraplu's te laten bedrukken.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Altijd handig om een kleine oplage paraplu's te laten bedrukken

De prijs van een paraplu ligt natuurlijk hoger dan een bedrukte pen. Maar een paraplu geeft u ook niet op dezelfde manier weg als hele goedkope relatiegeschenken. Beloon klanten bijvoorbeeld eens voor een grotere aankoop of geef eens een paraplu mee aan een relatie die belangrijk voor u is. U hoeft bij ons geen grote aantallen bestellen. Een kleine oplage paraplu's bedrukken is zowiezo handig, u kunt immers na succes altijd bijbestellen. In deze categorie maken we gebruik van minimale afnames, maar u hoeft zich hier niet aan te houden. Wilt u regenachtige zorgen bij uw klanten wegnemen, bestel dan het aantal, klein of groot, dat u nodig heeft. We regelen het graag. Plaats een leuk logo of mooie tekst op één of meerdere panelen en uw reclame loopt langs de weg. Benieuwd wat het kost om lage afnames te bestellen? Mail of bel ons voor een scherpe offerte. Wilt u het gebruiksgemak van onze paraplu's testen, vraag dan eens een proefmodel aan.

Verschillende soorten paraplu's

Voor elk bedrijf hebben we een geschikte paraplu. Niet alleen qua prijsklasse, maar ook in uitvoering, model, gebruiksgemak en kleur. Het voordeel is tevens dat meerdere panelen en soms zelfs elk paneel te bedrukken is. Ook bij kleine oplages. Zo kunt u bij ons terecht voor:

- compacte, opvouwbare paraplu's
- lichte paraplu's
- volautomatische paraplu's
- paraplu's met metalen frame
- stormparaplu's

Er zijn nog veel meer soorten. Bekijk wat u handig vindt. Zoekt u iets compacts, dan zijn de opvouwbare modellen een goede keuze. Moet het robuust en sterk zijn, kijk dan eens naar onze grote stormparaplu's van meer dan 100 cm in diameter. En mocht dat niet genoeg zijn dan hebben we ook nog supergrote, extra comfortabele modellen van meer dan 130 cm in diameter. U kunt het artikel aanpassen bij uw branche. Fietswinkels zullen bijvoorbeel meer compacte modellen bestellen, omdat deze handig zijn mee te nemen in de fietstas. Voor een dagje uitwaaien op het strand is een grote stormparaplu een geschikte keuze, deze legt men immers zo voor het grijpen in de kofferbak.

Diverse drukopties voor paraplu's in kleine oplage bedrukken

Uiteraard kunt u onze paraplu's voorzien van een mooi logo of tekst. Dit kan gedrukt worden door verschillende drukmachines. Meerdere drukkleuren kunnen gebruikt worden. We gebruiken hiervoor vaak transferdruk. Ook een foto of kleurrijk logo kan gedrukt worden, dit doen we dan middels digitale druk. Uiteraard krijgt u altijd een drukproef via de mail te zien. Dit voorkomt drukfouten, maar geeft u ook een beeld van het uiteindelijke resultaat. Grote of kleine oplages, we drukken elke paraplu op dezelfde manier.. U wilt immers iets moois weggeven. Een taak voor ons dat uw opdruk tegen een stootje kan. Bel of mail met ons omtrent vragen over af te nemen aantallen en drukmogelijkheden. We adviseren u graag. Plaats ook eens een uw ontwerp op het tegenovergestelde paneel, dan bent u aan beide kanten van de paraplu zichtbaar voor iedereen. 

Snelle offerte mogelijkheden bij PrimaRelatiegeschenken

Staat uw aantal er niet tussen? Dit kan komen door de hogere startafname of doordat uw aantal zich precies tussen twee staffelaantallen bevindt. Geen nood, u kunt elk gewenst aantal bestellen. Maak gebruik van een aanvraag door de kleine oplage button te gebruiken. Wij sturen u dan een offerte voor het gewenste aantal. Maak ook gebruik van onze staffelkortingen. Des te meer u bestelt des te lager de stuksprijs. Ook vallen de drukkosten lager uit. Heeft u vragen over het bedrukken van paraplu's in kleine oplage, we staan alle werkdagen voor u klaar, ook telefonisch, ook via de mail. Probeer dit artikel eens uit als nieuw promotiemiddel, bekijk bijvoorbeeld eens onze regenboogparaplu, elke paneel heeft hierbij een andere kleur. Vrolijker kunt u een relatiegeschenk niet maken.

 

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: