Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Paraplu's eruit

Het maakt niet uit hoe nat het weer is, wij hebben voor u en uw relaties de beste paraplu's met logo. Onze uitgebreide collectie aan paraplu's bedrukken we op één of meerdere panelen met uw eigen logo. U vindt topmerken zoals Avenue, Slazenger, Toppoint en Marksman. Of u nu op zoek bent naar klassieke, automatische, golf of stormparaplu's, we tonen u alles in onze overzichtelijke webshop. Van kleine 18" modellen tot aan grote 28" uitvoeringen. Te bedrukken op vele posities met verschillende druktechnieken. Niet alleen op het paneel, maar naar wens ook op de hoes. Op deze manier is uw logo altijd zichtbaar, in- en uitgeklapt. Ook al regent het pijpestelen, met een bedrukte paraplu maakt u de dag toch mooier!

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Paraplu's met logo bedrukken

Paraplu's met houten of stalen frame, kleine of grote modellen, wij bedrukken met de beste druktechnieken uw logo op de paraplu. We ontvangen uw logo graag in een eps- of pdf-bestand. Na overleg over de gewenste plaatsing ontvangt u van ons een gratis drukproef. U heeft de beschikking over diverse drukplaatsen. Naast de panelen kan dit ook op de hoes. Een paraplu met uw logo bedrukken kan middels zeefdruk, transferdruk of sublimatiedruk. Zegt u dit allemaal niets? Wij helpen u bij het creëren van de mooiste opdruk, voor het beste resultaat.

De kracht van bedrukte paraplu's

In ons regenachtig klimaat is een bedrukte paraplu een bruikbaar relatiegeschenk. Geschikt voor elk jaargetijde. Daarom bieden we ook vele mogelijkheden voor dit artikel. Zo kunt u paraplu's v.a. kleine aantallen en in de spoedservice bestellen. Vraag of mail ons uw wensen en wij maken voor u een offerte op maat.