Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Populaire paraplu bedrukken

Een paraplu is een product dat heel veel gebruikt wordt door zowel jong als oud. Bij regenachtig weer is een paraplu met logo een mooie blikvanger. U kunt bij ons de keuze maken voor een effen kleur paraplu, een tweekleurige of veelkleurige paraplu. Kortom een prachtig relatiegeschenk om aan uw relaties cadeau te doen. Een paraplu neemt men altijd overal mee naartoe dus wat dat betreft zal het logo van uw onderneming heel vaak zichtbaar zijn op allerlei plekken. Op die manier maakt u goedkoop reclame. Uw klanten onthouden op deze manier ook altijd waar zij de paraplu van hebben gekregen. Behalve uw bedrijfslogo kun je ook kiezen voor een pakkende tekst, net wat u zelf graag wilt.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Veel soorten paraplu’s met logo

Bij ons heeft u de keuze uit meerdere soorten en maten paraplu’s die allen goed te bedrukken zijn met logo. De kleurkeuze is daarnaast ook enorm. U vindt bij ons onder andere:

• Opvouwbare paraplu
• Golfparaplu
• Luxe paraplu met zilveren coating
• Paraplu met houten of metalen handvat
• Automatische paraplu

Natuurlijk is er nog veel meer keuze, ook aangaande materialen en kleurvorming. Een paraplu in één kleur bedrukken is wat klassieker en uw logo valt dan meer op maar een tweekleurige of veelkleurige paraplu is wel wat vrolijker tijdens regenachtige dagen. Een effen, wat donkere kleur paraplu neemt u bijvoorbeeld wel mee naar een uitvaart en een veelkleurige eigenlijk niet of nauwelijks. Maar bij andere gelegenheden is kleurrijk altijd mooi. Genoeg keuze voor vele situaties.

Verschillende druktechnieken bij PrimaRelatiegeschenken.nl

Om de paraplu’s van een mooi logo te voorzien, gebruiken wij verschillende druktechnieken. Overleg met ons wat uw wensen zijn en u krijgt van tevoren een digitale drukproef te zien. Mocht het dan toch niet helemaal naar wens zijn, kan één en ander nog worden aangepast. De druktechnieken zijn met name zeefdruk, tampondruk, full colour bedrukking, rondom bedrukking of digitale bedrukking. Ze geven allemaal weer net een ander effect en dat zijn dus dingen die u met ons kunt overleggen. Bel ons of stuur een e-mail. Kijk verder op onze website hoe aanlevering van het logo in zijn werk gaat.

Heeft u veel of weinig paraplu’s met logo nodig?

Wilt u veel paraplu’s bestellen of een kleiner aantal? Er is van alles mogelijk. Bijbestellen is eventueel ook mogelijk. Wij gaan voor een snelle levering. Wanneer u op een wat kleinere beurs staat of bij een evenement aanwezig bent en u wilt éénmalig bedrukte paraplu’s met logo uitdelen, heeft u er niet zoveel nodig. Maar bij een grotere beurs of in een toch vrij grote winkel of bedrijf, is dat weer een ander geval. Bekijk gewoon wat voor u handig is een vraag eerst een duidelijke offerte aan. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met tevredenheid onze producten ontvangen.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: