Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Levertijd

Dubbellaagse paraplu's

Laat regen en wind u niet verrassen en ga als leuk relatiegeschenk een dubbellaagse paraplu met logo bestellen. Het is ons allemaal wel eens onverkomen. Die onverwachte irritatie bij het openen van een paraplu. De wind komt eronder, de paraplu klapt dubbel, waait uit uw handen, waarna vervolgens de ribben zijn geknakt of gebroken. Voorkom dit leed door een goede paraplu te kopen. U doet uw klanten, die immers heel belangrijk voor u zijn, er een groot plezier mee. Regen is nooit leuk, en wanneer u het iets mooier kunt laten maken, dan kan dit met onze stevige dubbellaagse paraplu's. Onze paraplu's zijn handzaam, dus makkelijk overal mee naar toe te nemen. Uw logo komt zo nog eens ergens! Maak er gebruik van en laat uw eigen logo plaatsen op het doek. Natuurlijk kan een mooie tekst ook. Net wat u zelf graag wilt. Kies qua paraplu uit verschillende formaten, modellen en kleuren.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Verschillende typen dubbellaagse paraplu's met logo bestellen

Voor iedereen is er wel een goede kwaliteitsparaplu. Deze paraplu's zijn doorgaans namelijk sterker dan eenlaagsparaplu's. Bekijk goed wat u van de paraplu verwacht. Deze artikelen zijn namelijk in verschillende typen leverbaar:

- dubbellaags omkeerbare paraplu's
- dubbellaagse golfparaplu's
- dubbellaags automatische paraplu's
- dubbellaags opvouwbare automatische paraplu's

Daarnaast zijn er dubbellaagse modellen die aan de binnenkant voorzien zijn van een voorbedrukte print. Extra aantrekkelijk wanneer u tussen al die andere parapu's op wilt vallen. Een klant heeft meerdere paraplu's tot zijn beschikking, maar met een goede paraplu weet u zeker dat de klant zal kiezen voor het geschenk dat u heeft gegeven. Bekijk of u een grote paraplu of juist een standaard model wilt geven. Opvouwbaar is natuurlijk altijd makkelijk, deze zijn compacter en makkelijker mee te nemen, ook onderweg.

Op welke wijze dubbellaagse paraplu's met logo bedrukken

Het is natuurlijk mooi dat u een goed relatiegeschenk weggeeft. Een goede kwaliteitsparaplu verdient daarom ook een mooie opdruk. U wilt immers dat uw klant blijft onthouden van wie ze dit leuk aandenken hebben ontvangen. Ontwerp een mooi drukbestand, met logo en eventueel tekst en laat die op professionele wijze door ons plaatsen. We gebruiken hiervoor diverse moderne druktechnieken. Op het dubbellaags doek tussen de ribben kan op een groot drukformaat diverse gegevens worden gedrukt. Dit is zelfs mogelijk in meerdere kleuren. Ook een afbeelding of foto behoort tot de mogelijkheden. Wat ook handig is, is om twee panelen van een logo te voorzien. Zo bent u in het straatbeeld aan beide kanten zichtbaar. Dit is ook meteen het grote voordeel van dubbellaagse paraplu's met logo. Veel meer passanten merken uw beeldmerk op. Wilt u inzien wat een en ander gaat kosten? Vraag dan een overzichtelijke offerte bij ons op, dan heeft u meteen alles op een rijtje.

Proefexemplaar van een paraplu bestellen

Er is veel verschil in kwaliteit van de diverse paraplu's. Een goedkope paraplu heeft een kortere levensduur dan een luxe dubbellaags paraplu. Het is maar net wat u van de paraplu verwacht. Dubbellaagse modellen kunnen tegen een stootje, zijn vaak bestand tegen allerlei weerstypen, zoals regen, sneeuw, harde wind en soms storm. We hebben zelfs een model met stormfunctie en windbrekersysteem. Verzorg uw paraplu goed. Ook dat verlengt de levensduur. Schudt na gebruik eerst het water uit de paraplu en laat het doek vervolgens open drogen. Dit voorkomt roestvorming in de ribben. Om teleurstelling te voorkomen kunt u bij ons een proefexemplaar bestellen. Bekijk goed de omschrijving en bestel meteen de gewenste kleur. U kunt meteen online bij het product een sample aanvragen.

Innovatieve paraplu's in onze collectie

Bijzondere aandacht geven wij aan onze innovatieve paraplu's die omkeerbaar zijn. In tegenstelling tot alle andere modellen opent en sluit deze paraplu binnenste buiten. Deze modellen zijn ideaal tijdens het in- en uitstappen van een auto. Dit komt doordat het water wordt vastgehouden en de buitenste oppervlakte droogblijft. Sommige paraplu's kunnen ook nog eens zelfstandig staan. Echt een leuk en bijzonder item om weg tegeven aan diegene die het verdient. Bijkomend voordeel is dat deze in lage aantallen te bestellen zijn. Leuk om te bestellen in combinatie met een goedkopere paraplu.

Onze standaard- en snelle levertijden

Tot slot is er natuurlijk altijd die prangende vraag, hoe snel kunnen wij paraplu's met logo leveren. De bestelling plaatst u simpel online, u krijgt meteen de orderbevestiging. Stuurt u uw logo meteen mee, dan kunnen wij aan de slag met de drukproef. Na akkoord op de drukproef is de levertijd standaard circa 6 tot 8 werkdagen. Heeft u bijna abrupt paraplu's nodig? Dan is onze snelste levertijd circa 5 werkdagen. Overleg met ons uw wensen en geef altijd uw urgente leverdatum door, zodat we tijdig kunnen leveren. We staan alle werkdagen voor u klaar om al uw vragen over paraplu's met eigen logo te beantwoorden.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: