Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Sterke paraplu's bedrukken

Vergroot uw bedrijfssucces en bestel eens sterke paraplu's met opdruk als promotieartikel. Wat u geeft is immers wat u terugkrijgt. Met sterke paraplu's als weggeefitem vergroot u uw uitstraling als betrouwbaar partner. Een paraplu biedt immers de mogelijkheid tot wijdverspreide reclamemogelijkheden. Uw klant neemt een paraplu mee naar buiten tijdens regenachtige dagen. Uw opdruk komt op de meest gewilde plaatsen. Maak hier gebruik van en geef een paraplu cadeau aan al die relaties die voor u van belang zijn. We hebben heel veel mogelijkheden in kleuren, vormen en formaten. Wat maakt een paraplu sterk en betrouwbaar? Belangrijk is de kwaliteit van het doek, dat is in deze categorie pongee. Daarnaast dienen de ribben van flexibel materiaal te zijn, om krachtige windstoten op te kunnen vangen. Hierin is de beste keuze glasvezel. Plaats daarnaast een prachtige opdruk, zoals een beeldmerk of tekst, net wat u zelf graag wilt.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Verschillende soorten sterke paraplu's met opdruk

PrimaRelatiegeschenken biedt u een verscheidenheid aan paraplu's met eigen opdruk. Niet alleen in grootte, maar ook in uitvoering en kleur. De volgende mogelijkheden brengen we graag onder de aandacht:

- sterke paraplu's met een glasvezelconstructie en pongee doek
- automatisch te openen paraplu's
- stormparaplu's
- golfparaplu's
- sterke innovatieve omkeerbare paraplu's

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, ook met betrekking tot uitvoering. Zo is er een paraplu met reflectie, zijn er vierkante paraplu's en kunt u zelfs een paraplu met LED-verlichting kopen. In kleuruitvoering zijn er diverse mogelijkheden. Er zijn effenkleurige paraplus, maar ook modellen die al een print hebben, of waarbij de panelen om en om een andere kleur hebben. Zo kunt u makkelijk kiezen uit sobere, stijlvolle modellen, maar ook vrolijk gekleurde paraplu's.

Welke druktechnieken zijn mogelijk bij PrimaRelatiegeschenken

Een opdruk op paraplu's kan op diverse manieren. Belangrijk is dat uw beeldmerk of tekst er mooi en strak op wordt geplaatst. Hiervoor zijn verschillende druktechnieken voorhanden. Eenvoudige logo's kunnen met zeefdruk worden gedrukt, ingewikkelde logo's met transferdruk. Voor kleurrijke opdrukken maken we gebruik van digitale transferdruk. Het effect van elke druktechniek is net iets anders, maar ze hebben één ding allemaal gemeen, ze zorgen voor een blijvende herinnering bij uw klant. Wilt u met ons overleggen over de druktechniek, mail of bel ons dan even. U dient namelijk al uw gegevens in bepaalde bestandstypen in te sturen, dit laten we u uiteraard van te voren weten. 

Onderhoud van een paraplu met opdruk

Sterke paraplu's zijn duurder in prijs. Daarentegen beschermt het uw klant langer tegen allerlei weersomstandigheden. Belangrijk hierbij is wel de onderhoud van een paraplu met opdruk. Deze komt immers in aanraking met allerlei weerstypen, zoals wind, regen, sneeuw en zelfs storm. Water kan de paraplu aantasten en zorgen voor roestvorming. Om dit te voorkomen: schudt de paraplu na gebruik uit en laat het rustig drogen. Daarna kunt u de paraplu opvouwen en in het opberghoesje doen. Dit voorkomt teleurstelling en zo heeft u veel langer plezier van de paraplu.

Een sample aanvragen bij ons

Kwaliteit heeft een prijskaartje. Dat geldt zeker voor deze artikelen. In deze categorie treft u namelijk het neusje van de zalm. Desondanks wilt u niet teleurgesteld worden. Vraag daarom gerust een proefexemplaar aan van een paraplu naar keuze. Test en bekijk, eventueel samen met uw medewerkers, de paraplu. Bent u tevreden dan maken wij voor u een drukproef, zodat u de opdruk kunt beoordelen. Is het niet helemaal naar wens, dan passen we de proef aan. Na akkoord ontvangt u dan van ons de leverdatum, die doorgaans varieert van circa 6 tot 10 werkdagen.

Sterke paraplu's van gerenommeerde merken

In onze collectie treft u ook bekende merken aan. Zo kunt u paraplu's bestellen van Marksman, Slazenger en Luxe. Stuk voor stuk merken die ervaring hebben in goede kwaliteitsparaplu's. Deze merken hebben vaak alleen klassieke kleuren in de collectie. Echter bieden ze soms ook  iets extra's, zoals ventilatie of een dubbellaags doek.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: