Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Voorbedrukte paraplu's

Over het weer, en dan vooral regen, wordt veel gesproken. Hoogste tijd om als relatiegeschenk een paraplu met print te bestellen. Deze paraplu's maken uw dag leuker, ook als het regent! Aan de binnenzijde is namelijk al een leuke voorstelling gedrukt. Mocht het dus onverwacht slecht weer worden, dan kunt u alsnog genieten van een leuke afbeelding. Neem de paraplu mee, voor onverwachte weersomstandigheden onderweg. Uw klant neemt deze gemakkelijk mee, zeker wanneer het een opvouwbare is. Ze passen dan namelijk makkelijk in een (rug)tas of fietstas. Ook zijn ze makkelijker te dragen. Maak alles mooi af door aan de bovenkant van het doek uw eigen print te plaatsen. Dit kan een logo, afbeelding, foto of tekst zijn. Laat uw klanten opgewekt de beurs of uw winkel verlaten, het zal uw bedrijfsuitstraling goed doen.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Verschillende voorstellingen op een paraplu met print

Kies bij ons uit verschillende modellen en formaten. Ook de kleurkeuze is bij elke paraplu vaak weer net iets anders. Daarbij opent het ene model automatisch, het andere handmatig. Kies uit een leuke print:

- paraplu met sterrenstelsel print
- paraplu met wolkendek print
- paraplu met regendruppel print
- paraplu met regenwoud print

Zo maar even een greep uit de populairste modellen. Iedere paraplu heeft zijn eigen kenmerken en gebruiksgemak. Zo is de paraplu met sterrenstelselprint een stevige stormparaplu. Deze kan dus tegen een stootje, mocht u onverwacht op het strand zijn en een hevige windvlaag moeten opvangen. Deze categorie toont onze meest opvallende modellen, uitstekend als relatiegeschenk te gebruiken. Beloon uw klanten of werknemers met een bruikbaar item. Een paraplu met print is immers in ons weerbeeld nooit weg.

Bedrukkingstechnieken bij PrimaRelatiegeschenken

Deze paraplu's hebben al een voorbedrukte print aan de binnenzijde. Maar u wilt graag ook uw bedrijfsgegevens verspreiden. En uiteraard uw klant eraan laten herinneren van wie ze deze leuke paraplu hebben gekregen. PrimaRelatiegeschenken plaatst uw eigen gegevens bovenop het doek. Dit kan in 1 kleur of in meerdere kleuren, net wat u wilt. We maken gebruik van 3 druktechnieken, t.w. zeefdruk, transferdruk en digitale transferdruk. Een paraplu heeft een ruim drukformaat, afhankelijk van de grootte van de baleinen. Heeft een paraplu meer baleinen, dan wordt de drukgrootte per balein iets kleiner. Maar altijd nog ruimte genoeg om uw beeldmerk of een mooie tekst te laten printen. En is er te weinig ruimte dan kunt u altijd nog het tegenovergestelde balein mee laten drukken. Een print wordt door ons superscherp gedrukt en kan ook tegen de verschillende weersinvloeden. Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Benieuwd hoe uw print op een paraplu eruit komt te zien? We kunnen geheel vrijblijvend een drukproef laten maken. Is het geheel naar wens, dan kunt u de bestelling definitief maken. Wilt u iets veranderen, dan passen we de drukproef aan.

Naast paraplu's met print nog veel meer mogelijkheden

Een paraplu met een voorbedrukte print is opvallend in het straatbeeld. Voorbijgangens zullen een extra blik werpen op dit mooie artikel. Hierbij komt natuurlijk ook elke keer uw logo in beeld. Maar voor sommige momenten of evenementen is een dergelijke paraplu misschien niet zo geschikt. Bijvoorbeeld wanneer uw klant naar een uitvaart moet. Dan is het passender om een klassieke paraplu in zwart of donkerblauw te bestellen. In de zomer denkt u misschien liever aan vrolijk gekleurde paraplu's, zoals de regenboogparaplu. En tegenwoordig wordt de paraplu ook steeds vaker gebruikt als beschermmiddel tegen de zon. Een paraplu die de UV straling dan kan tegenhouden is natuurlijk helemaal mooi. En voor de kinderen zijn er de kleinere paraplu's. deze zijn lichter in gewicht, zodat de kleintjes deze zelf kunnen dragen. Dat is pas stoer. Ook al deze modellen en uitvoeringen zijn beschikbaar met eigen print. Vraag eens een proefexemplaar aan of laat uitrekenen wat het u gaat kosten. We maken graag een duidelijke offerte voor u.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: