Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Meerkleurige paraplu's

Als de regen met bakken uit de hemel valt gaan de paraplu's omhoog. Om een succesvolle reclamecampagne te starten kunt u dus uitstekend paraplu's met tekst of logo bestellen. Paraplu's zijn in Nederland onmisbaar en daardoor altijd bruikbaar. Geen relatiegeschenk die men in een hoek laat liggen of in de kast verstoft. Integendeel, een paraplu is altijd welkom. In deze categorie vindt u alle meerkleurige paraplu's. Deze geven net even iets meer vrolijkheid bij sombere weersomstandigheden. Beschikbaar in handbediende en automatische uitvoeringen. Of kies een opvouwbare paraplu, altijd handig om in de auto te leggen of mee te nemen in een draagtas. Ontdek een scala aan kleuren en kies een mooie paraplu die past bij uw bedrijfskleuren. PrimaRelatiegeschenken zet een passende tekst of uw eigen beeldmerk op één of meerdere panelen. Er is bij ons aanbod in verschillende kwaliteiten. Voor zachtere weersomstandigheden voldoet een klassieke paraplu, voor het zwaardere werk, zoals windvlagen of storm, kunt u goed uit de voeten met onze stormparaplu's.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Diverse stijlen paraplu's met tekst

Een paraplu met tekst is zo geregeld. Echter is het iets lastiger om de juiste paraplu te kiezen. Gelukkig kunt u bij ons makkelijk sorteren op kleur en prijs. Uiteraard is de kwaliteit van de paraplu van belang. U wilt uw bedrijf in een goed daglicht zetten, dan is het belangrijk om een goede kwaliteitsparaplu te bestellen. Hieronder een aantal mogelijkheden:

- meerkleurige dubbellaags golfparaplu met windbreeksysteem
- meerkleurige stormparaplu met telescoopvering
- meerkleurige zon- en warmtewerend stormparaplu
- meerkleurige dubbellaagse automatische paraplu

Er is natuurlijk veel meer mogelijk. Ook de grootte is van invloed op uw keuze. Zo kan een golfparaplu niet alleen uzelf beschermen, maar ook uw waardevolle spullen. En onder een grote paraplu kunt u gezellig samen schuilen. Ontdek welke paraplu handig voor u is. Bedenk een leuke tekst en plaats die op een van de panelen. Een logo, afbeelding of illustratie kan door ons ook gedrukt worden.

Uw reclame op meerkleurige paraplu's

Of u nu een paraplu met tekst of met eigen bedrijfslogo laat bedrukken, u profiteert van makkelijke reclame. Een paraplu loopt namelijk langs de weg, op straat, op een duinpad, in het winkelcentrum of waar dan ook. Gegarandeerd dat uw logo veel meer mensen ontmoet dan alleen de ontvanger van de paraplu. En dat is nu net de kracht van dit artikel. Bedenk bijvoorbeeld eens of het voor u handig is om op twee panelen een leuke tekst te plaatsen. Of op het ene paneel uw tekst en op het andere paneel uw logo. Zo bent u van beide kanten zichtbaar. We plaatsen al uw gegevens door middel van zeefdruk, transferdruk of digitale transferdruk. De techniekkeuze is afhankelijk van uw ontwerp. Natuurlijk sturen wij u eerst een drukproef. Zo kunt u meteen checken of alles naar wens is. En kunt u ook nog gemakkelijk een wijziging aanbrengen.

Altijd goed uitgerust met een paraplu met tekst

Van oudsher wordt een paraplu voornamelijk gebruikt in de herfst. Dat is de periode met veel regenval en windstoten. Maar door klimaatverandering verandert ons weerbeeld, de herfst wordt extremer, de zomer steeds heter. Daarom is het helemaal niet meer vreemd dat een paraplu het hele jaar rond wordt gebruikt. Het is een item dat u namelijk ook uitstekend kan beschermen tegen UV-straling, zeker wanneer u onze paraplu met UV-protectie bestelt. Zo is er voor ieder jaargetijde een geschikte paraplu. Uiterst winterse omstandigheden, zoals storm, sneeuw en regen vergt een robuustere paraplu, dan kunt u uitstekend uit de voeten met onze stormparaplu's. Maak gebruik van dit onmisbaar artikel en doe het eens cadeau aan zakenvrienden of partners. Of geef het mee als leuk souvenir of verras uw klanten en medewerkers.

Behoefte aan een proefmodel vooraf?

Er zit veel verschil in deugdelijkheid en gebruiksgemak van paraplu's met tekst. De sterkte en kwaliteit is afhankelijk van het gekozen materiaal. Glasvezel baleinen zijn sterker dan metalen baleinen, pongee doek is kwalitatief sterker dan polyester. Hier hangt echter ook een prijskaartje aan. Voor welke doelgroep en met welke doelstelling wilt u paraplu's weggeven. Ook het te bestellen aantal is van invloed. Bekijk rustig het assortiment en kies een paraplu die bij u past. Wilt u voor zeker gaan, vraag dan eenvoudig via de site een proefexemplaar aan. Bestellen kan daarna alsnog, teksten en logo's kunt u namelijk meteen meesturen. Al onze bedrukte paraplu's worden gratis verzonden. Qua betaling heeft u de keuze uit vooraf via Ideal of achteraf op factuur, net wat u liever heeft. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen over drukteksten, levertijden en productvragen te beantwoorden.

Levertijden voor meerkleurige paraplu's

Van cruciaal belang is misschien ook de levertijd van paraplu's met tekst. Misschien volgt een beurs spoediger dan u dacht. Onze standaardlevertijden zijn circa 6 tot 10 werkdagen. Afhankelijk van het model en de druktechniek. Komt u met deze standaardlevertijden niet uit, bel ons, we kunnen vaak nog schuiven of hebben een gaatje vrij. Bellen of mailen mag altijd.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: