Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Automatische paraplu's bedrukken

Profiteer op regenachtige dagen ook van reclamemogelijkheden en laat als relatiegeschenk paraplu's bedrukken. U zult een grote doelgroep er een enorm plezier mee doen. Onze collectie omvat storm-, golf en automatische of opvouwbare automatische paraplus. Net wat u zelf handig vindt om weg te geven. Inklapbare paraplu's zult u sneller weggeven in de toeristen of sportbranche. Deze zijn inklapbaar en kleiner van formaat. Een opvouwbare paraplu is makkelijk mee te nemen in een rugtas of fietstas. Natuurlijk hopen we het niet, maar paraplu's die geschikt zijn voor het zwaardere werk zijn golf en stormparaplu's. Verwacht u onderweg hevige regenbuien met windvlagen, dan is dit een geschikte keuze. Deze modellen zijn bestand tegen breuken en klappen niet dubbel. Ook kinderen vinden regen niet fijn, dus ook voor deze doelgroep hebben we een aantal kleinere modellen. Bekijk ons ruim kleuraanbod, de verschillende vormen en groottes. Voorzie elke paraplu met een mooi logo, dan wordt een relatiegeschenk echt persoonlijk.

Terug naar:

Weergave:TegelsLijst

Verschillende typen automatische paraplu's

Bij een automatische paraplu drukt u op een knopje waarna de paraplu vanzelf openklapt. Er is dus weinig kracht voor nodig. Dit maakt deze paraplu's als relatiegeschenk ook geschikt voor een ouder doelgroep. Begint het plotseling te regenen, dan is het zeker handig wanneer een paraplu snel opengaat. We hebben verschillende modellen:

- opvouwbare automatische paraplu's
- vierkante automatische paraplu's
- meerkleurige paraplu's
- geblokte paraplu's
- automatische stormparaplu's

We geven u graag advies over alle mogelijkheden. Denk ook aan de gelegenheid voor gebruik van een paraplu. Naar een uitvaart neemt u een sober gekleurde paraplu mee, terwijl een dagje strand wordt opgefleurd met een vrolijke paraplu. Laat eens een geblokte paraplu bedrukken en bedruk het paneel met de kleur van het andere paneel. Hierdoor wordt het een stijlvol geheel. Kortom, bij ons zijn er voldoende mogelijkheden voor een paraplu als relatiegeschenk.

Doorlopend reclame maken met paraplu's als relatiegeschenk

Het voordeel van een paraplu is het grootte doek waarop een logo of tekst geplaatst kan worden. Niet alle relatiegeschenken hebben zo'n groot drukbereik. Een paraplu die meer panelen heeft, heeft automatisch een kleiner drukbereik. Wilt u uw logo zo groot mogelijk plaatsen, kies dan voor een paraplu die bestaat uit 6 panelen. Ook de beschermhoesjes van de paraplu kunt u laten voorzien van een logo of mooie tekst. Zo is uw reclame zichtbaar wanneer de paraplu in de auto ligt, maar ook wanneer uw paraplu op de weg wandelt. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor paraplu's als relatiegeschenk. Stel ze gerust aan ons via de mail of per telefoon.

Ook bij zonnige omstandigheden automatische paraplu's als relatiegeschenk

Dit is een relatiegeschenk die toepasbaar is op regenachtige én zonnige dagen. Het weer in Nederland wordt steeds grilliger, temperaturen schieten van hoog naar laag. Gebruik een paraplu dus ook als bescherming tegen UV-stralen. Het kan veel leed voorkomen. Bent u 's avonds laat nog bij de weg, bestel dan eens een reflecterende paraplu. Eigenlijk is er voor elke weersomstandigheid een geschikt paraplu. Is uw bedrijf bijvoorbeeld dichtbij zee gevestigd, geef dan eens een oersterke stormparaplu. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor paraplu's als relatiegeschenk? Stel ze gerust via de mail of de chat. 

Snelle offerte aanvraagmogelijkheden voor een paraplu als relatiegeschenk

U kunt uw bestelling voor paraplu's online plaatsen. U doorloopt ons bestelprocedure en kunt uw logo meesturen. Soms is het echter handig en overzichtelijker om een offerte op maat op te vragen. Dit kunt u doen door gebruik te maken van onze snelle offerte button. Bij een offerte weet u precies waar u aan toe bent en wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Daarnaast kunt u ook meteen uw vraag stellen over kleinere afnames. Want bij PrimaRelatiegeschenken kunt u ook afwijkende aantallen bestellen. Dit is vooral handig waneer u een starter of een kleiner bedrijf hebt. Ook zijn alle evenementen natuurlijk niet even groot.

Leveringstermijnen voor paraplu's

De vraag over de levertijd is altijd een van de belangrijkste vragen. Want als u een paraplu als relatiegeschenk bestelt, wilt u deze het liefst zo snel mogelijk in huis hebben. Maar net als voor eten geldt ook voor paraplu's: goed bereid kost even tijd. We willen de juiste drukmachine voor uw paraplu's gebruiken en natuurlijk de druktechniek die het beste resultaat geeft voor de weergave van uw logo. Het kan soms noodzakelijk zijn dat we ingewikkelde logo's met bijvoorbeeld veel dunne lijnen beter op een andere manier kunnen plaatsen. Uiteraard overleggen we dit met u. Standaard kunt u echter uitgaan van een gemiddelde levertijd van 8 werkdagen. Sommige kunnen sneller, andere duren weer iets langer. Maar ook hierin zijn we flexibel en kunnen we hier en daar toch misschien iets aanpassen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: