Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Parker luxe pennen

Het merk Parker als luxe relatiegeschenk behoeft bijna geen uitleg. Iedereen heeft ooit wel eens de beroemde Parker Jotter balpen in handen gehad. Parker pennen zijn uitstekend te graveren als bedrijfsgeschenk. Parker biedt net iets meer expressie en comfort. Naast all-time favourite Jotter is de Vector-serie en de IM-serie een geliefd design, die in meerdere kleuren leverbaar zijn. Subtiele charme wordt gecombineerd met moderne en dappere designs. De hele collectie is uit voorraad leverbaar en wordt gegraveerd in 6 werkdagen verzonden. Kies uit bestaande topsellers, nieuwe modellen en nieuwe kleuren. Bestellen en graveren van Parker pennen kan al v.a. 6 stuks. Als relatiegeschenk uitermate geschikt voor bijzondere klanten en relaties. 

Weergave:TegelsLijst
 • Parker Urban New Style pennen

  Parker Urban New Style pennen

  € 17,30
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • Parker Sonnet Slim pennen

  Parker Sonnet Slim pennen

  € 43,06
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:

Subliem schrijfcomfort met gegraveerde Parker pennen

Parker wordt gewaardeerd om de metalen vullingen die zorgen voor optimaal schrijfcomfort. Alle Parker pennen zijn navulbaar en daarom een levenlang te gebruiken. U treft Parker pennen in verschillende prijsklassen, uitvoeringen en designs. Jaarlijks aangepast met nieuwe modellen en nieuwe kleuren. Parker pennen graveren we op de metalen delen van de pen. Voor de Parker Jotter is 1 drukpositie voorhanden, voor de geheel metalen versies zijn meerdere posities te graveren.

Ervaar het karakter en de vakmanschap van Parker pennen

Welk model gaat u kiezen? De authentieke Jotter, de moderne Vector of de chique IM balpen? Welke pen u ook kiest, de pennen van Parker blinken uit in perfectie en schrijfcomfort. Alle modellen worden geleverd in luxe geschenkcassette. Bij elk product vindt u de mogelijkheid een gratis sample (op zicht) aan te vragen. Daarnaast kunt u meteen een offerte opvragen. V.a. het minimale aantal kunt u elk gewenst aantal Parker pennen laten graveren. Hierbij zijn kleine bestellingen ook mogelijk. 

Alle Parker pennen snel geleverd

Onze levertijden zijn snel. Wij kunnen Parker pennen graveren én bezorgen in 7 werkdagen na akkoord op de drukproef. Voordat we gaan graveren ontvangt u altijd een drukproef via de mail. Na akkoord wordt de order ingepland en verwerkt. Wilt u uw bestelling nog sneller ontvangen? Indien de planning het toelaat kunnen we de levertijd reduceren tot 5 werkdagen. Soms tegen een toeslag.