Prijs

€ 0,00 -€ 61,00

Kleur

Merk

Soort

Parker Sonnet balpen, rollerballpen, vulpen graveren

De Sonnet serie is Parker's symbool voor elegantie. U kunt uit de serie Sonnet balpennen, rollerbalpennen en vulpennen graveren met uw eigen logo, tekst of naam. We bieden u de allernieuwste modellen en kleuren. De Sonnet is de klassieke uitdrukking van verfijnde stijl. Met een fraai Ciselé patroon, wordt elk detail vakkundig afgewerkt. De balpenserie is maar liefst leverbaar in 3 uitvoeringen: roestvrijstaal, gekleurd metaal of gelakt metaal. De rollerballserie is beschikbaar in de metaalgekleurde uitvoering en de vulpen tenslotte in 2 kleuren metaal of in een gelakt, verzilverde uitvoering. Met de keuze van een Parker Sonnet als relatiegeschenk biedt u een absoluut verfijnd geschenk, geschikt voor elke schrijfgelegenheid. 

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Sonnet balpen

  Sonnet balpen

  Vanaf € 44,37
  Minimale afname: 1
  Beschikbare kleuren:
  Sonnet balpen

  Sonnet balpen

  vanaf € 44,37
 • Sonnet rollerbalpen

  Sonnet rollerbalpen

  Vanaf € 56,15
  Minimale afname: 1
  Beschikbare kleuren:
  Sonnet rollerbalpen

  Sonnet rollerbalpen

  vanaf € 56,15
 • Sonnet vulpen

  Sonnet vulpen

  Vanaf € 60,75
  Minimale afname: 1
  Beschikbare kleuren:
  Sonnet vulpen

  Sonnet vulpen

  vanaf € 60,75
Per pagina:

Parker Sonnet balpen, rollerballpen, vulpen graveren

Parker Sonnet balpennen graveren

De balpenuitvoering is beschikbaar in diverse uitvoeringen: rvs, metaal en gelakt metaal. De pennenn zijn voorzien van een zwarte Parker vulling en worden geleverd in een luxe geschenkverpakking. Uw logo, tekst of naam graveren wij middels lasergravure. U kunt in elk gewenst aantal bestellen. De standaard levertijd bedraagt incl. personalisering 8 werkdagen. In onze spoedservice kunnen we de Sonnet pennen in 5 werkdagen leveren.

Parker Sonnet rollerballpennen graveren

De Sonnet rollerballpennen worden op de dop, links of rechts van de clip, gegraveerd. U kunt kiezen uit drie uitvoeringen: zwart mat met zilverkleurige delen, zwart mat met goudkleurige delen en de blauwe uitvoering. Geleverd met zwarte vulling, verpakt in een fraaie geschenkverpakking.

Parker Sonnet vulpennen graveren

De vulpen uitvoering is leverbaar in 3 modellen. Zwart mat met zilverkleurige delen, zwart mat met goudkleurige delen en zwart gelakt met goudkleurige delen. Uw logo graveren wij subtiel links of rechts van de clip. In elk gewenst aantal te bestellen. Luxe afgewerkte serie met prachtige details voor totale betrouwbaarheid.