Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur
LevertijdPennen bedrukken

Waarom pennen bedrukken? Goedkoop kan soms duurkoop zijn maar met pennen, vallend onder onze goedkope relatiegeschenkjes, is dit allerminst het geval. Wilt u uw klanten iets eenvoudigs maar tevens handigs aanbieden, dan is een pen met logo van uw zaak altijd een leuk meegevertje. U zult klanten er zeker blij mee maken, want een goede pen is altijd handig! Waarom zou een relatiegeschenk altijd groot of duur moeten zijn? Dat is helemaal niet nodig. Als u kiest voor iets eenvoudigs, is dat ook helemaal naar uw eigen wens en smaak. Pennen bedrukken met uw eigen logo erop, is tevens reclame voor uw zaak. Pennen zijn blijvertjes want deze worden elke dag wel gebruikt.

Ontdek ook onze merkpennen:

Weergave:TegelsLijst

Allerlei soorten pennen verkrijgbaar om te bedrukken met logo

Heeft u een knutselzaak of boek- en kantoorwinkel? Dan is een bedrukte pen altijd leuk om mee te geven. Kies bijvoorbeeld uit:

• Luxe pennen in verpakking
• Multifunctionele pennen
• Senator pennen
• Grappige pennen
• Touchscreen/Stylus pennen

Komen er ook kinderen in uw zaak? Dan kunt u bijvoorbeeld een kleurige of grappige pen cadeau geven. Maar ook een touchscreen/stylus pen is handig in gebruik bij beeldschermen. Pennen die verpakt zijn, geven een wat luxere uitstraling. Multifunctionele pennen, de naam zegt het al, altijd en overal te gebruiken. Naast pennen bedrukken zijn er natuurlijk allerlei schrijfwaren te bestellen te bedrukken zoals potloden, markeerstiften en vulpennen.

Bedrukkingsmogelijkheden bij PrimaRelatiegeschenken.nl

Wij hanteren diverse bedrukkingsmogelijkheden om een relatiegeschenk een extra dimensie te geven. Uw eigen logo is altijd een aanrader maar het kan ook een pakkende tekst zijn of een veelkleurig presentje. Overleg met ons wat jouw wensen hierin zijn, dit kan per telefoon of e-mail. Voorbeelden van druktechnieken zijn: zeefdruk, tampondruk, digitale druk, borduring, debossing en nog meer. Dat ligt helemaal aan het materiaal van het relatiegeschenk of promotiemateriaal. Staat u eenmalig op een beurs of evenement, heeft u misschien minder geschenken nodig dan wanneer u het altijd standaard aanbiedt in uw zaak wanneer klanten een aankoop hebben gedaan of om hen gewoon even te verrassen.

Drukproef

Heeft u één soort of misschien wel meerdere soorten pennen uitgekozen? Bekijk dan hoeveel u er ongeveer nodig hebt. Doordat de producten goedkoop zijn, zal de uiteindelijke prijs u meevallen. Bijbestellen behoort tevens tot de mogelijkheden. Vraag eventueel een duidelijke offerte aan voor het bedrukken van pennen. U krijgt natuurlijk eerst een drukproef van ons van het bestelde item om te kijken of alles naar wens is of dat er nog één en ander aangepast moet worden. Het is voor ons belangrijk dat u als klant tevreden bent met het resultaat. Dus ook voor pennen bedrukken zijn wij de specialist!