Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdPennenbakjes

Pennenbakjes, pennenhouders of pennenstandaards als promotieartikel, bedrukt met eigen reclame. Uw logo op pennenbakjes of pennenhouders bedrukken betekent kiezen voor een geschenk die dagelijks te gebruiken is. Voor leuke promotiedoeleinden om klanten en relaties eens in het zonnetje te zetten. Alle uitvoeringen plaatst men makkelijk op het bureau, bij de receptie of op de balie. Goedkope pennenbakjes met een kleuren opdruk, luxe pennenstandaards met gravure. In vele vormen, uitvoeringen, kleuren en mogelijkheden. Als houder of standaard zonder pen of geleverd met bijpassende pen. Stijlvol en met een vleugje klasse. Promotie pennenbakjes tegen de allerlaagste prijzen. Om alle potloden, pennen en markers overzichtelijk bij elkaar te hebben, direct te gebruiken. Opvouwbare kunststof pennenbakjes en in verschillende vormen zoals een kliko. Reclame op pennenhouders die voorzien van een klokje of stijlvol worden gepresenteerd met een wereldbol. Het is allemaal mogelijk. Kies de mooiste pennenhouder en laat deze bedrukken met uw eigen reclame opdruk.

Weergave:TegelsLijst

Pennenstanders bedrukken als relatiegeschenk

De keuze is reuze. Als relatiegeschenk mag een pennenstandaard vaak iets meer kosten dan voor gebruik als promotieartikel. Kies uit houten, aluminium, kunststof pennenstandaards in opvallende verschijningen. Gepresenteerd met klok of als standaard met bijbehorende pen. Leuk is de pennenstandaard Zeehond, die geleverd wordt met een glanzende metalen balpen die balanceert op de neus van de zeehond. De luxe metalen balpen standaard met notitieblok is een echte blikvanger op ieder bureau. Wilt u uw klanten bedanken voor bewezen diensten? Dat gaat zeker lukken met een van deze fraaie geschenken.

Goedkope pennenbakjes met opdruk als promotieartikel

Voor het inzetten van een promotieartikel bent u op zoek naar voordelige artikelen. We hebben een aantal goedkope pennenbakjes van kunststof, die leverbaar zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen. Een bureau-artikel dat inzetbaar is bij beurzen of cursussen. Bij een leuke weggeefactie of als bedankje. Goedkope pennenbakjes zijn te bedrukken in één of meerkleuren. Doorgaans op een groot drukformaat. Het opvouwbare pennenbakje heeft een promotional gift award ontvangen, grappig zijn ook de pennenbakjes in de vorm van een container. Goedkope pennenbakjes met opdruk zijn als promotieartikel vanaf kleine aantallen te bestellen.

Luxe pennenstandaards graveren

Heeft u het even gehad met de geijkte promotieartikelen? Kies dan voor een luxe pennenstandaard. In aluminium of metalen of deels gecombineerd met kunststof misstaan ze niet in menig kantoor of werkplek. De luxe uitvoeringen kunnen stijlvol gegraveerd worden met uw bedrijfsinformatie. Voor wanneer het iets meer mag kosten. U kunt ze bestellen als pennenhouder, zonder pen, en als pennenstandaard met pen. Met diverse opties, zoals notitieboekjes en klokjes.

Reclame pennenhouders als eye-catcher

Reclame op een leuke pennenhouders maakt dit artikel tot een echte eye-catcher. Het siert menig bureau en maakt iedere werkplek een stuk aantrekkelijker. Lees ook meteen de temperatuur of de tijd. Alle favoriete pennen meteen bij de hand. Er is ruimte genoeg voor pennen, potloden en markers. Ideaal te gebruiken voor optimale klantenbinding. Kantoorartikelen zijn de meest gewaardeerde give-aways. Met ruime drukmogelijkheden voor al uw gegevens. Op het ene artikel gegraveerd, op het andere artikel bedrukt. Maar altijd subtiel of opvallend, net wat u wilt.

Promotie pennenstandaards voordelig online bestellen

Promotie pennenstandaards, -houders of -bakjes, u bestelt het allemaal gunstig in onze online webshop. Gratis een offerte aanvragen en gratis een sample op zicht. Bestellen kan meteen van kleine afnames. Stuur ons uw logo of tekst en u ontvangt een digitale drukproef. Behoefte aan meer informatie? Mail, chat, bel met ons of vul het contactformulier in. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag voor elke vraag bereikbaar. Andere wensen m.b.t. de druk of aantal, we proberen aan al uw wensen tegemoet te komen.