Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Pennensets & Schrijfsets

Imponeer uw (toekomstige) klanten met stijlvolle, luxe pennensets. Laat deze blijvend graveren of bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsgegevens of websitevermelding. Met pennensets als relatiegeschenk heeft uw klant of relatie uw logo of gegevens altijd direct bij de hand. U kunt kiezen uit de combinaties pen/potlood, pen/vulpen, pen/rollerbalpen of pen/touchpen. In prachtig messing, chroom, aluminium, metaal of pu-leer. Een perfect promotiecadeau met een verscheidenheid aan kleuren, materialen en toepassingen. Ook geschikt als afscheidscadeau, voor de jubilarissen en geslaagden. U kunt de pennen nog persoonlijker maken door te kiezen voor enkelnaamsgravure. We graveren dan al uw pennensets met een andere naam. Heeft u vragen over het bedrukken van pennensets? Wij helpen u optimaal.

Weergave:TegelsLijst

Schitterende pennensets graveren?

Er zijn drie mogelijkheden om uw pennensets te laten graveren. Wij graveren op beide schrijfwaren hetzelfde logo, wij graveren op beide schrijfwaren twee aparte logo's of tekst of wij graveren op elke pennenset de naam van de ontvanger. Mail ons voor uw wensen, wij regelen het allemaal voor u.

Kleine aantallen pennensets bedrukken

Voor bijzondere gelegenheden heeft u wellicht niet zoveel bedrukte sets nodig? Ook voor het bestellen van kleine aantallen bent u van harte welkom. Onze service betreft nagenoeg alle mogelijke aantallen. Met onze eigen drukservice regelen we alles voor u tot in detail.