Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdPennenstandaards & Pennenbakjes

Maak het uw klant gemakkelijk met bedrukte pennenstandaards. Pennenstandaards, ook wel pennenstanders of pennenbakjes genoemd, bestelt u in de meest eenvoudige vorm of in luxe gegraveerde modellen. Een pennenstandaard staat fraai op een bureau of ander plekje in huis of kantoor. U kunt pennenstanders met logo laten bedrukken of graveren. Het bestellen van pennenbakjes en pennenstandaards kan zonder of met pen. Een opgeruimd huis en alle schrijfwaren netjes bij elkaar gesorteerd en altijd bij de hand? Bedrukte pennenbakjes zijn hier uitstekend geschikt voor. Op zoek naar een fraai bureau-artikel? Kies dan een pennenstander mét balpen. Verkrijgbaar in een scala aan uitvoeringen, modellen en kleuren. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. V.a. kleine aantallen te bestellen. Mag het iets meer kosten, voor die ene speciale klant of relatie? U vindt dé pennenstandaard, bedrukt of gegraveerd met logo, in deze categorie. Op zoek naar een voordelig promotieartikel voor klantenwerving? Ook dan vindt u hier dé pennenstander die past bij uw doelgroep en promotieactie, in diverse vormen, kleuren, modellen en materialen.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte pennenstandaards als fraai bureau-artikel

We kennen het allemaal. We willen gauw even iets opschrijven, maar we zijn op zoek naar een pen. Dit is verleden tijd met bedrukte pennenstandaards. Een luxe artikel dat ieder bureau een leukere uitstraling geeft of die stijlvol past op een handige plek thuis of op kantoor. Pennenstandaards kunnen namelijk worden besteld mét bijpassende balpen. In voordelige en in de meest luxueuze uitvoeringen. Als relatiegeschenk kunt u de pennenstandaards laten graveren of bedrukken met eigen logo, tekst of zelfs met individuele naam.

Pennenstanders met logo bestellen

U wilt graag uw logo, tekst of bedrijfsslogan op de pennenstanders. Uiteraard verzorgen wij dit voor u. Bij PrimaRelatiegeschenken bestelt u pennenstanders met logo v.a. kleine aantallen. Moeiteloos en vlot via de website. Met moderne druktechnieken, zoals zeefdruk, tampondruk, full colour digitaal druk en gravure presenteren wij uw logo of ander bedrijfsinformatie. Uw gegevens zullen opvallend of subtiel in beeld komen, elke keer wanneer de klant een balpen zal gebruiken. Uw bedrijf komt hierbij in het geheugen van de klant terecht. U kunt klanten bedanken voor een opdracht, u kunt nieuwe klanten werven door bedrukte pennenstandaards in te kopen als relatiegeschenk.

Promotie pennenstanders v.a. kleine aantallen bestellen

We zijn allemaal op zoek naar het perfecte promotieartikel voor klanten en relaties. Voor klantenwerving en klantenbinding. Wellicht wilt u die ene speciale klant iets meer geven. Met luxe promotie pennenstanders zult u zeker lof oogsten. Alle artikelen gerelateerd aan schrijfwaren zijn als reclame artikel nog steeds immens populair. Voor bijzondere gelegenheden kunt u daarom vanaf kleine aantallen pennenstanders bestellen. U kiest het model dat past binnen uw budget. Wilt u een kleurendruk of een stijlvolle gravure? Een gravure is alleen mogelijk bij een metalen of aluminium uitvoering. Ook deze modellen vindt u in onze online webshop.

Goedkope pennenbakjes kopen

De kunststof pennenbakjes kunt u al voor een klein bedrag kopen als promotieartikel. Te bestellen in diverse vormen en uitvoeringen. Zo zijn er pennenbakjes met een digitaal display, in de vorm van een container en zelfs met USB-hub. En voor de klant die écht altijd op zoek is naar pennen, hebben we een pennenbakje met blauw licht. De goedkoopste uitvoering is het pennenbakje die de klant zelf in elkaar kan zetten. In elke prijsklasse is een leuk en bruikbaar pennenbakje te vinden. 

Luxe pennenstandaards graveren

De opvallende, glanzende, metalen pennenstandaards kunnen wij voor u stijlvol graveren. Bij een gravure verwijderen we de toplaag, waardoor de onderliggende kleur te voorschijn komt. Ook voor deze bewerking kunt u in kleine aantallen luxe pennenstandaards afnemen. Een gravure zorgt voor een prachtige weergave van uw logo. Uw klant zal extra gecharmeerd zijn, omdat wordt ervaren dat u kosten nog moeite heeft gespaard om een leuk geschenk te creëren.